X
Επικαιρότητα

H Audi ξεκινά την παραγωγή ηλεκτροκινητήρων στην Ουγγαρία

Η Audi Ουγγαρίας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ξεκινώντας την παραγωγή ηλεκτροκινητήρων στη μονάδα του Győr.

Προκειμένου να ξεκινήσει η παραγωγή ηλεκτροκινητήρων στο εργοστάσιο του Győr, η Audi χρειάστηκε να επενδύσει σε λιγότερο από 12 μήνες διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων δημιουργώντας μία πρότυπη μονάδα συνολικής επιφάνειας 8.500 τ.μ., στην οποία απασχολούνται αυτή τη στιγμή πάνω από 100 εξειδικευμένοι εργαζόμενοι και από τα τέλη της χρονιάς περισσότεροι από 130. Προς το παρόν, το εν λόγω εργατικό δυναμικό είναι σε θέση να κατασκευάσει με την αρωγή, ασφαλώς, της απαραίτητες υλικοτεχνικής υποδομής περί τους 400 ηλεκτροκινητήρες σε ημερήσια βάση σε μία μόλις βάρδια, όπως χαρακτηριστικά μας ενημερώνει σήμερα η Audi.

Σε αντίθεση με τις συμβατικές γραμμές παραγωγής κινητήριων μονάδων, η συγκεκριμένη υιοθετεί μία «αρθρωτή διάταξη», η οποία χαρίζει περισσότερη ευελιξία. Παράλληλα, η Audi Ουγγαρίας έχει εγκαταστήσει τρεις ανεξάρτητους πάγκους στους οποίες πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες δοκιμές ορθής λειτουργίας των ηλεκτροκινητήρων.

Αυτή τη στιγμή, η μονάδα παραγωγής κινητήρων εσωτερικής καύσης του Győr είναι από τις μεγαλύτερες που διαθέτει σήμερα στις τάξεις της η Audi κατασκευάζοντας έξι διαφορετικούς βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες με απόδοση από 86 έως 640 ίππους σε καθημερινή βάση. Μόνο πέρσι, η παραγωγή της έφτασε τις 1.965.165 μονάδες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!