top icon
Επικαιρότητα

H Αττική Οδός για την οδική ασφάλεια

Η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές ΑΕ» συνεχίζουν τις δράσεις τους για την οδική ασφάλεια, με στόχο τη συμβολή στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές ΑΕ» συνεχίζουν τις δράσεις τους για την οδική ασφάλεια, με στόχο τη συμβολή στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
 
Έτσι, για τρίτη συνεχή χρονιά, προχωρούν σε ολοκληρωμένη διαφημιστική εκστρατεία με κεντρικό μήνυμα «Αρκεί μια στιγμή για μια ζωή», που αναπτύσσεται στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, στον Ημερήσιο και Περιοδικό Τύπο, στο internet και θα υποστηρίζεται με διανομή εντύπων στους σταθμούς διοδίων της Αττικής Οδού.
Η κοινωνική αυτή καμπάνια έχει σχεδιασθεί για να ενημερώσει το ευρύ κοινό σχετικά με θέματα σωστής οδηγικής συμπεριφοράς. Ταυτόχρονα απευθύνεται στους μοτοσικλετιστές, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο η ειδική κατηγορία των οδηγών αυτών, αφού στις στατιστικές εμφανίζονται πολύ υψηλά ποσοστά θανατηφόρων τροχαίων με μοτοσικλέτα στην Αττική.
 
Παράλληλα, η Αττική Οδός και η «Αττικές Διαδρομές Α.Ε.» ενίσχυσαν, για τρίτη συνεχή χρονιά τις εκδηλώσεις για την οδική ασφάλεια, που πραγματοποιήθηκαν στο Πικέρμι, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των οδηγών. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών η Αττική Οδός υποστήριξε για μία ακόμη χρονιά το διαγωνισμό σχολικής έκθεσης με θέμα την οδική ασφάλεια, κατά τον οποίο βράβευσε μετά από κλήρωση τρεις μαθητές που διακρίθηκαν, με χρηματικό έπαθλο 1000 € τον καθένα.
 
Για τρίτη επίσης χρονιά ανεβαίνει η επιτυχημένη παράσταση «Ο Αττικούλης και η Αχδενπροσεξούλα, STOP στα τροχαία ατυχήματα», σε σενάριο Ειρήνης Κουτσάφτη και σκηνοθεσία Μαίρης Ιγγλέση. Η παράσταση, που βασίζεται στη μέθοδο του διαδραστικού θεάτρου, απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού, με στόχο την εκπαίδευσή τους σε θέματα οδικής ασφάλειας. Η παράσταση που περιοδεύει κάθε χρόνο στους δήμους της Αττικής, φέτος ξεκίνησε από το Δήμο Ζεφυρίου, με στόχο την προσέγγιση των παιδιών που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Την παράσταση έχουν παρακολουθήσει με μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον μέχρι σήμερα 26.000 παιδιά.
 
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ