X
Επικαιρότητα

Γερμανία: απόλυτα επιτυχημένη η απόσυρση

Στα υψηλότερα επίπεδα της δεκαετίας βρίσκονται στο πρώτο τετράμηνο της τρέχουσας χρονιάς οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Γερμανία, καθώς τον Απρίλιο καταγράφηκε άνοδος κατά 19,4%

Στα υψηλότερα επίπεδα της τελευταίας δεκαετίας βρίσκονται στο πρώτο τετράμηνο της τρέχουσας χρονιάς οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στη Γερμανία, καθώς τον Απρίλιο καταγράφηκε άνοδος κατά 19,4%, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Συνολικά, τον Απρίλιο του 2009 ταξινομήθηκαν στη χώρα 379.626 νέα αυτοκίνητα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Γερμανίας κ. Βόλκερ Λάνγκε χαρακτήρισε ως «απόλυτη επιτυχία» το πρόγραμμα απόσυρσης της κυβέρνησης, ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στη γερμανική ατμόσφαιρα μειώθηκαν κατά 6,5%.
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι έτοιμη να εξαγγείλει και εκείνη με τη σειρά της πρόγραμμα απόσυρσης, προσφέροντας 4.500 δολάρια σε όσους επιθυμούν να αντικαταστήσουν το παλιό τους όχημα με νέο.
Κλείνοντας, αναφέρουμε πως οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα της τελευταίας 30ετίας._Σπ.Χατ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!