X
Επικαιρότητα

FordCargo

Κυκλοφόρησε ήδη στους ελληνικούς δρόμους το πρώτο FordCargo. Συγκεκριμένα, στις αρχές Μαρτίου παραδόθηκε στο Δήμο Λέρου ένα FordCargo 2530D 6×2, τριαξονικό με ένα διαφορικό, εξοπλισμένο με ανατροπή και γερανό.
Το συγκεκριμένο FordCargo με αναρτώμενο οπίσθιο άξονα, εξασφαλίζει μεγάλη ευελιξία. Παράλληλα, η εργονομικά σχεδιασμένη καμπίνα με κρεβάτι, εγγυάται άνετες διαδρομές για τον οδηγό.
Η σειρά βαρέων οχημάτων της FordCargo περιλαμβάνει φορτηγά και ελκυστήρες με άνω των 18 τόνων μικτό φορτίο, με πολλαπλούς συνδυασμούς αξόνων, καλύπτοντας κάθε τομέα της μεταφοράς.
Τα FordCargo διατίθενται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις καμπίνας (καμπίνα ημέρας, καμπίνα με κρεβάτι, υπερυψωμένη καμπίνα με κρεβάτι). Η καμπίνα κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και σύνθετα υλικά, υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία κατά της σκουριάς και φέρει πρόσθετη μόνωση για τις υψηλές, χαμηλές θερμοκρασίες και το θόρυβο. Επίσης, έχει υποβληθεί στις δοκιμές πρόσκρουσης που ισχύουν στην Ευρώπη.
Η λειτουργική διαρύθμιση της καμπίνας εξασφαλίζει άνεση ακόμα και στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η εργονομία στο εσωτερικό και η άνεση του οδηγού αποτέλεσαν προτεραιότητα κατά τη σχεδίαση των FordCargo.
O προδιαγραφών EURO 3 κινητήρας ECOTORQ έχει σχεδιαστεί πλήρως σε περιβάλλον Η/Υ. Ο ECOTORQ έχει αποδείξει την αξιοπιστία του, καθώς έχει υποβληθεί σε εξαντλητικές δοκιμές για χιλιάδες χιλιόμετρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!