X
Επικαιρότητα

FordCargo για τον ΟΣΕ

Ο ΟΣΕ επέκτεινε τον στόλο βαρέων οχημάτων που έχει στη διάθεσή του, αγοράζοντας τρία οχήματα Ford Heavy Trucks. Η σειρά βαρέων οχημάτων της Ford και συγκεκριμένα τα οχήματα FordCargo περιλαμβάνουν φορτηγά και ελκυστήρες με μικτό φορτίο άνω των 18 τόνων, τα οποία παρέχουν πολλαπλούς συνδυασμούς αξόνων και καλύπτουν κάθε τομέα της μεταφοράς.
H σειρά FordCargo διατίθεται με τρεις διαφορετικές εκδόσεις καμπίνας (καμπίνα ημέρας, καμπίνα με κρεβάτι και υπερυψωμένη καμπίνα με κρεβάτι). Η καμπίνα κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι και σύνθετα υλικά, υποβάλλεται σε ειδική επεξεργασία κατά της σκουριάς και φέρει πρόσθετη μόνωση για τις υψηλές, χαμηλές θερμοκρασίες και το θόρυβο. Η εργονομική καμπίνα έχει υποβληθεί στις αυστηρότερες δοκιμές πρόσκρουσης που ισχύουν στην Ευρώπη.
Η  λειτουργική διαρρύθμιση της καμπίνας εξασφαλίζει κορυφαία άνεση ακόμα και στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Η εργονομία στο εσωτερικό και η άνεση του οδηγού αποτέλεσαν προτεραιότητα κατά τη σχεδίαση των FordCargo.
O Euro 3 κινητήρας Ecotorq έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά σε περιβάλλον Η/Υ. Ο Ecotorq έχει αποδείξει την αξιοπιστία του, καθώς έχει υποβληθεί σε σκληρές, εξαντλητικές δοκιμές για χιλιάδες χιλιόμετρα.
Δύο οδηγοί και πέντε τεχνίτες του ΟΣΕ παρακολούθησαν τα σεμινάρια σχετικά με τα Ford Heavy Trucks στη σχολή εκπαίδευσης της Panergon S.A.. Τα σεμινάρια είχαν σκοπό την εκπαίδευση του προσωπικού του ΟΣΕ, που θα χρησιμοποιεί τα FordCargo.
Η τεχνική εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του συνεργείου της Panergon S.A. στη Μαγούλα Αττικής, από τον κο Σπύρο Δούκα, διευθυντή ανάπτυξης δικτύου Panergon S.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!