top icon
Επικαιρότητα

Ford S-MAX Vignale Concept

Η Ford αποκάλυψε στο Μιλάνο το νέο S-MAX Vignale Concept, που αντιπροσωπεύει την ανώτερη σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τον αποκλειστικό εξοπλισμό που οι πελάτες μπορούν να περιμένουν από ένα Vignale.

Η Ford αποκάλυψε στο Μιλάνο το νέο SMAX Vignale Concept, που αντιπροσωπεύει την ανώτερη σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τον αποκλειστικό εξοπλισμό που οι πελάτες μπορούν να περιμένουν από ένα Vignale.

Το νέο SMAX Vignale Concept είναι το επόμενο μοντέλο της σειράς μετά το Mondeo Vignale Concept που παρουσιάστηκε πέρσι και αντιπροσωπεύει την ανώτερη σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής και τον αποκλειστικό εξοπλισμό που οι πελάτες μπορούν να περιμένουν από ένα Vignale. Μία έκδοση παραγωγής του Mondeo Vignale θα διατίθεται για τους πελάτες του χρόνου και σύντομα θα ακολουθήσει ένα SMAX Vignale παραγωγής.

Πέρα από την αποκάλυψη του SMAX Vignale στο Palazzo Reale στο Μιλάνο, η Ford παρουσιάζει το όραμά της για την ιδιοκτησιακή εμπειρία Vignale αυτή την εβδομάδα στο Salone del Mobile, την μεγαλύτερη έκθεση επίπλου και ντιζάιν. Η σχεδίαση του περιπτέρου της Ford στο Salone del Mobile δίνει μία πρώτη γεύση της εμπειρίας Vignale Lounge που θα υιοθετηθεί από επίλεκτους Ευρωπαίους εμπόρους Ford. Η Ford θα παρουσιάσει επίσης μία συλλογή lifestyle Vignale, που θα περιλαμβάνει μία αποκλειστική ταξιδιωτική τσάντα η οποία απέσπασε ένα βραβείο iF Design.

Η εξατομικευμένη εμπειρία Vignale που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το 2015 θα περιλαμβάνει έναν υπεύθυνο διαχείρισης σχέσεων πελατών καθώς και υπηρεσίες VIP για παραλαβή και παράδοση οχημάτων. Το νέο SMAX Vignale Concept διαθέτει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών Vignale με λεπτομέρειες και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, πολυεδρικά ένθετα και χρωμιωμένα καλύμματα καθρεπτών, μία χαρακτηριστική, εξαγωνική σχεδίαση μάσκας Vignale και απόχρωση Milano Grigio. Το SMAX concept προσφέρει επίσης αποκλειστικά καθίσματα σε καπιτονέ σχεδίαση με ανάγλυφο το όνομα Vignale και υψηλής ποιότητας, μαλακό δέρμα που αναδεικνύεται από λεπτομέρειες αλουμινίου μέσα στην ύφανση.

Ενδιαφέρουσες τεχνολογίες είναι οι προηγμένες επικοινωνίες αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (cartocar), οι βάσεις tablet για τα καθίσματα τις δεύτερης σειράς και μία ευφυής, ευέλικτη φιλοσοφία καθισμάτων με λεπτή σχεδίαση. Το ανοιχτόχρωμο εξωτερικό συνδυάζεται με ένα σκουρότερο εσωτερικό σχήμα, που είναι εμπνευσμένο εν μέρει από τις τάσεις στην ανδρική μόδα. Περαιτέρω χρώματα και σχέδια είναι εμπνευσμένα από διάφορα έπιπλα – όπως καναπέδες υψηλής ποιότητας– με κομψές, μοντέρνες γραμμές και δέρματα σε ιριδίζουσες αποχρώσεις με χειροποίητες ραφές. Το δέρμα εκτείνεται από τον ταμπλό και τον πίνακα οργάνων, περνά την κρυστάλλινη οροφή και συνεχίζει μέχρι το χώρο αποσκευών σε μία απόχρωση, που συνθέτει μία lounge ατμόσφαιρα. Η Ford δήλωσε ότι τα μισά από τα μεγάλα αυτοκίνητά της πωλούνται στις ανώτερες εκδόσεις τους και ότι το 10%–15% των πελατών επιθυμούν ακόμα υψηλότερα επίπεδα εξοπλισμού και υπηρεσιών.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ