top icon
Επικαιρότητα

Ford S Max & Galaxy

Πέντε μόλις μήνες αφότου τα πρώτα αυτοκίνητα πέρασαν από τη γραμμή παραγωγής του Genk, το εργοστάσιο συναρμολόγησης της Ford στο Βέλγιο κατασκεύασε το 50.000ό όχημα της νέας σειράς επιβατικών.
 
Το 50.000ό όχημα, ένα  S-MAX «Titanium» σε μεταλλική απόχρωση Tonic προορίζεται για κάποιον πελάτη στη Γερμανία.
 
Πριν από την έναρξη παραγωγής των νέων μοντέλων, η Ford εγκατέστησε ένα νέο σύστημα παραγωγής που επιτρέπει στα μοντέλα S-MAX, Galaxy και Mondeo να κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή συναρμολόγησης.
 
Τα S-MAX και Galaxy πωλούνται σε 29 χώρες. Οι μεγαλύτερες αγορές για τα νέα, διακεκριμένα επιβατικά μοντέλα της Ford είναι η Γερμανία, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Από τα 50.000 αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα, τα 35.000 ήταν S-MAX και τα 15.000 Galaxy.
 
Σύμφωνα με έρευνα αγοράς της εταιρίας, πάνω από τους μισούς αγοραστές ενός S-MAX είναι νέοι στη μάρκα Ford.
 
Δημοφιλέστερη έκδοση του S-MAX είναι το κορυφαίο «Titanium», το οποίο κερδίζει την προτίμηση των πελατών σε ποσοστό περίπου 50%. Το «Ghia» είναι το αγαπημένο μοντέλο από τη σειρά του νέου Galaxy.
 
Περίπου, οι μισοί από τους αγοραστές παραγγέλνουν S-MAX με επταθέσια διάταξη, όπου αυτό είναι προαιρετικός εξοπλισμός, ενώ πάνω από το 30% των πελατών και των δύο αυτοκινήτων επιλέγουν νέα χαρακτηριστικά όπως η πανοραμική ηλιοροφή  skyline και η δυνατότητα σύνδεσης Bluetooth®.
 
Το 2006, η Ford προγραμματίζει να κατασκευάσει 235.000 αυτοκίνητα S-MAX, Galaxy και Mondeo στο Genk, 56.000 μονάδες περισσότερες από το 2005.
 
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ