top icon
Επικαιρότητα

Ford Motor Company: διοικητικές αλλαγές

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε ότι ο Richard Parry Jones, αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του ομίλου, θα αποχωρήσει στις 31 Δεκεμβρίου. «Κατά τη διάρκεια της διάρκειας τριών δεκαετιών θητείας του στη Ford, ο Richard έχει συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη των νέων προϊόντων μας» δήλωσε ο πρόεδρος και CEO της Ford Motor Company κ. Alan Mulally. 
 
Τα καθήκοντα του κ. Parry Jones θα αναλάβουν ο Derrick Kuzak, αντιπρόεδρος του ομίλου στον τομέα παγκόσμιας εξέλιξης προϊόντος, καθώς και μέλη της αντίστοιχης διοικητικής ομάδας. Συγκεκριμένα ο Gerhard Schmidt, αντιπρόεδρος έρευνας και προηγμένης μηχανολογίας, θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, διατηρώντας και τα σημερινά καθήκοντά του.
 
Ο Richard Parry Jones, είναι γνωστός για την εμπειρία του στην εξέλιξη των αυτοκινήτων. Το 2001 κέρδισε το «Golden Gear Award» για τα αυτοκινητιστικά του επιτεύγματα από το Σύνδεσμο Ειδικού Τύπου της Washington. Επίσης, είναι συνεργάτης της Βασιλικής Ακαδημίας Μηχανικών και του Ινστιτούτου Μηχανολόγων Μηχανικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ