X
Επικαιρότητα

Ford Fiesta Sedan

Μετά την έλευση της 3θυρης και της 5θυρης έκδοσης, η γκάμα του Fiesta εμπλουτίζεται με ένα ακόμα, σεντάν αμάξωμα.

Μετά την έλευση της 3θυρης και της 5θυρης έκδοσης, η γκάμα του Fiesta εμπλουτίζεται με ένα ακόμα, σεντάν αμάξωμα. Το συγκεκριμένο παρουσιάζεται τις ημέρες αυτές στην Κίνα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου Guangzhou και αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Verve που είχε εμφανιστεί εκεί το 2007.
Η επιλογή της συγκεκριμένης έκθεσης δεν είναι τυχαία, αφού και η γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου βρίσκεται στην Κίνα. Οι πωλήσεις θα αρχίσουν, στην εγχώρια αγορά, στις αρχές του 2009. Η Ford έκανε γνωστό ότι θα διατεθεί και στην υπόλοιπη Ασία και Βόρεια Αμερική από το 2010, όχι όμως και στην Ευρώπη, καθώς το ενδιαφέρον εδώ δείχνει περιορισμένο.
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα εξοπλίζεται δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση, αναμένεται όμως να μην διαφοροποιούνται από τα ήδη υπάρχοντα. Παράλληλα, από σχεδιαστικής άποψης, το αυτοκίνητο εξακολουθεί να διατηρεί την φιλοσοφία του kinetic design.
«Σχεδιάσαμε ένα πολύ εντυπωσιακό και επιθυμητό μικρό αυτοκίνητο που ενσαρκώνει όλες τις προσδοκίες. Σήμερα, ολοκληρώσαμε αυτό που είχαμε υποσχεθεί με το Verve Concept την περασμένη χρονιά», τόνισε Chelsia Lau, επικεφαλής σχεδίασης της Ford και υπεύθυνος για την Κίνα. «Με την παρουσίαση του νέου Fiesta Sedan στο κοινό της Κίνας, αποδεικνύεται πόσο σημαντικό μέρος διαδραματίζουν οι αγορές της Κίνας και δη της Ασίας στην παγκόσμια στρατηγική που έχει χαράξει η Ford», επισήμανε με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος της Ford Ασίας και Αφρικής, John Parker.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!