X
Επικαιρότητα

Φήμες για νέα Porsche GT2 RS

Φήμες θέλουν την Porsche να κατασκευάζει μία νέα GT2 RS η οποία θα είναι ελαφρύτερη από την GT2 και θα αποδίδει 580 ίππους.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν ορισμένες φήμες που θέλουν την Porsche να κατασκευάζει μία νέα GT2 RS η οποία θα είναι ελαφρύτερη από την GT2 και θα αποδίδει 580 ίππους.
Θα είναι κατασκευασμένη αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση, δίνοντας απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η σημερινή GT2 είναι καλύτερη στο δρόμο παρά στην πίστα. Για να μειωθεί το βάρος, μεταξύ άλλων, έχει αντικατασταθεί το πίσω γυάλινο παράθυρο με ακρυλικό από την Perspex, ενώ και οι ζάντες της θα είναι μονομπούλονες, πιθανότατα παρόμοιες με τις αλουμινένιες RS Spyder των 19 ιντσών που είναι διαθέσιμες για την 911 Turbo. Το σύνολο των τροποποιήσεων αναμένεται να αποφέρει μία εντυπωσιακή μείωση στο βάρος κατά 14%, που μεταφράζεται εν προκειμένω σε 200 κιλά!
Η σημερινή Porsche GT2 είχε παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης του 2007. Ο οριζόντιος 6κύλινδρος κινητήρας των 3.6 λίτρων με τους δύο υπερσυμπιεστές αποδίδει 530 ίππους, επιτρέποντας στην GT2 να φτάνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 3,6 δλ., ενώ η τελική της φτάνει τα 328 χλμ./ώρα.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!