X
Επικαιρότητα

Fiat-Chrysler: εγκαινιάστηκε η παραγωγή του 500 στο Μεξικό

Στο εργοστάσιο της Toluca, στο Μεξικό, εγκαινίασε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε την παραγωγή του Fiat 500 για τις αγορές της Αμερικής. Στην εκδήλωση προσέδωσε έξτρα… επισημότητα με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν

Στο εργοστάσιο της Toluca, στο Μεξικό, εγκαινίασε ο Σέρτζιο Μαρκιόνε την παραγωγή του Fiat 500 για τις αγορές της Αμερικής. Στην εκδήλωση προσέδωσε έξτρα… επισημότητα με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Μεξικού, Φελίπε Καλντερόν, ο οποίος μάλιστα οδήγησε ένα «500αράκι» της εκδήλωσης, με τον Ιταλό CEO της Chrysler στο πίσω κάθισμα.

Ο Μαρκιόνε δήλωσε πώς γίνονται σκέψεις για την παραγωγή ενός ακόμη μικρού αυτοκινήτου του γκρουπ στο εργοστάσιο της Toluca, όπως και για την εξαγωγή μέρους της παραγωγής προς την κινεζική αγορά, χωρίς όμως να ανακοινωθεί για ποιο μοντέλο πρόκειται. «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα», είπε, ενώ θα πρέπει… «να περιμένετε και ένα νέο τετράθυρο σεντάν της Fiat για τη Βόρεια Αμερική μέσα στο 2013».
Ένα άλλο σημαντικό νέο που «βγήκε» από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ήταν ότι η Alfa Romeo ξεκινά τις πωλήσεις της στο Μεξικό τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους, με τις MiTo, Giulietta και 159, χωρίς να αποκλείεται και η εισαγωγή της εντυπωσιακής 4C που είδαμε στη Γενεύη και, όπως έχει ήδη αναφερθεί, προορίζεται για την αμερικανική αγορά._Σ.Λ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!