top icon
Επικαιρότητα

Fiat Auto & Chery Automobiles

Η Fiat Auto και η Chery Automobiles ανακοίνωσαν την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, που προβλέπει την προμήθεια κινητήρων 1.6 και 1.8 λίτρων από την Chery Automobiles για αυτοκίνητα Fiat, που θα κατασκευάζονται στην Κίνα και σε άλλες χώρες. Οι δύο εταιρείες υπολογίζουν αυτή η συνεργασία να ξεπεράσει τους 100.000 κινητήρες το χρόνο και δεσμεύτηκαν να υπογράψουν την τελική συμφωνία πριν το τέλος του χρόνου.
 
Σε δήλωσή του ο κ. Sergio Marchionne, Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat και της Fiat Auto, αναφέρει ότι «η συμφωνία με την Chery θα μας δώσει τη δυνατότητα περαιτέρω αύξησης της ανταγωνιστικότητας της γκάμας μας στις διεθνείς αγορές. Η Chery είναι μια νέα και μοντέρνα εταιρεία, με στερεό τεχνικό υπόβαθρο και καλωσορίζω με ικανοποίηση αυτό το νέο βήμα στη στρατηγική μας των στοχευόμενων συμμαχιών. Στη σχέση μας με την Chery βλέπουμε το δυναμικό για μια ευρύτερη συνεργασία στους κινητήρες, αλλά πιθανόν και σε άλλους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας».
 
Ο κ. Yin Tongyao, Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Chery Automobiles, δήλωσε: «Η Fiat είναι μία παγκοσμίως γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία με μακρά ιστορία. Η πετυχημένη συνεργασία μεταξύ της Chery και της Fiat Auto δείχνει την εμπιστοσύνη της Fiat στην Chery και αποτελεί  ένα σημαντικό βήμα για την Chery. Οι προοπτικές της συνεργασίας μας είναι ιδιαίτερα ευοίωνες».
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ