X
Επικαιρότητα

F-Pace: Το νέο crossover της Jaguar

Η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά ένα ολοκαίνουργιο crossover μοντέλο στα χνάρια των BMW X3 και Audi Q5.

Η βρετανική εταιρεία θα παρουσιάσει μέσα στην τρέχουσα χρονιά ένα ολοκαίνουργιο crossover μοντέλο στα χνάρια των BMW X3 και Audi Q5.

Η αναγέννηση για την βρετανική εταιρεία φαίνεται να προχωρά με γοργά βήματα, καθώς μετά το ντεμπούτο της νέας ΧΕ, της ολοκαίνουργιας μεσαίας μπερλίνας της μάρκας, σειρά έχει το F-Pace, ένα μοντέρνο crossover μοντέλο της πολυτελούς κλάσης με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα από τα πλέον επίσημα χείλη, το νέο F-Pace θα βασίζεται στην αλουμινένια πλατφόρμα της νέας ΧΕ, στην οποία θα «πατά» και ο αντικαταστάτης της XF, αντλώντας τη σχεδιαστική του ταυτότητα από την σπορτίφ F-Type αλλά και από το εντυπωσιακό C-X17.

Ο ακριβής χρόνος παρουσίασης της νέας Jaguar F-Pace δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί, ούτε και οι επιλογές των ιθυνόντων της βρετανικής εταιρείας αναφορικά με τις κινητήριες μονάδες που θα φιλοξενούνται κάτω από το καπό της. Πέραν της teaser φωτογραφίας που δόθηκε στη δημοσιότητα, το μόνο σίγουρο είναι πως «το πενταθέσιο σπορ οικογενειακό μοντέλο παντός εδάφους», όπως το αποκαλούν οι  άνθρωποι της Jaguar, θα διαθέτει το σύστημα All Surface Progress Control, το οποίο, χάρη στους σένσορες που διαθέτει, έχει την ικανότητα να «αποφασίσει» για την ιδανική θέση της πεταλούδας γκαζιού αλλά και για την επιλεχθείσα σχέση στο κιβώτιο ταχυτήτων, ούτως ώστε να επιτυγχάνονται τα ιδανικά επίπεδα πρόσφυσης σε ολισθηρές επιφάνειες._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!