X
Επικαιρότητα

«Executive Cars»

Η 9η Έκθεση Πολυτελών Αυτοκινήτων «Executive Cars», στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Palace στο Μαρούσι, θα λειτουργήσει ως και Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2006.
Εμπλουτισμένη με περισσότερες συμμετοχές, με την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, η φετινή έκθεση είναι γεγονός στο χώρο των σημαντικών εκθέσεων για το αυτοκίνητο. Την περασμένη έκθεση των Αθηνών, το Νοέμβριο του 2004, επισκέφθηκαν μόνο την ημέρα των εγκαινίων περισσότεροι από 8.000 εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου καθώς και πλήθος δημοσιογράφων και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών στην «Executive Cars 2006» εκτιμάται από 30.000 ως 50.000, ενώ 16.500 προσκλήσεις των δύο ατόμων έχουν ήδη διανεμηθεί. Το εισιτήριο της Έκθεσης θα είναι 15 ευρώ.
Η προσέλευση του κόσμου την πρώτη ημέρα της Έκθεσης ήταν αρκετά μεγάλη ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν και αρκετά διάσημα πρόσωπα όπως ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ, ο τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης κ.α. Η έκθεση, μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά, εκτείνεται σε τρία επίπεδα στα οποία εκθέτονται ανάμεσα στα άλλα και νέες για τα ελληνικά δεδομένα παρουσίες, όπως η Ferrari 599 GTB Fiorano, το γρηγορότερο 12κύλινδρο που κατασκευάστηκε στο Μαρανέλο, η εντυπωσιακή BMW M6 Cabriolet, η κορυφαία Jaguar με τον κωδικό XKR και η Lotus Europa S, αλλά και τα Freelander 2, Honda Legend.

Οι παρακάτω εταιρείες συμμετέχουν στην έκθεση: Audi, Bentley, BMW, Brabus, Cadillac, Chevrolet USA, Corvette, Dodge, Ferrari, Honda, Hummer, Jaguar, Jeep, Lamborghini, Land Rover, Lotus, Maserati, Morgan, Nissan, Pagani, Volkswagen, Volvo.

Πολλές είναι και οι νέες παρουσιάσεις μοντέλων στην έκθεση όπως:
Ferrari 599 GTB F1, το καινούργιο μοντέλο που παρουσιάσθηκε επίσημα στη Γενεύη τον Μάρτιο του 2006 και παρουσιάζεται επίσημα στην Ελλάδα για πρώτη φορά στην Executive Cars. Επίσης, η Bentley παρουσιάζει για πρώτη φορά σε έκθεση εντός Ελλάδος τρία μοντέλα της σειράς Continental (Continental GT, Continental Flying Spur και Continental GT Convertible). Πρώτη παρουσίαση στο ελληνικό κοινό πραγματοποιείται και για το Ηonda Legend, Cadillac Escalade, Chevrolet Trail Blazer SS, Volkswagen Eos 3.2V6, άλλα και πολλές ακόμα μάρκες αυτοκινήτων.
Ώρες Λειτουργίας της Έκθεσης:
Πέμπτη 9 & Παρασκευή 10 Νοεμβρίου: 15.00 -22.00
Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Νοεμβρίου: 11.00-22.00

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία Συμεών Τσομώκος Α.Ε., Καρνεάδου 9, 106 75 Αθήνα, τηλ.: 210 728 9000, fax: 210 729 5978, www.tsomokos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!