top icon
Επικαιρότητα

Evobus: παράδοση λεωφορείου Εθνικής ποδοσφαίρου

Πραγματοποιήθηκε στην Αίγλη Ζαππείου εκδήλωση κατά την οποία ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της EvoBus Ελλάς ΑΕΒΕ κύριος Νάρκισσος Γεωργιάδης παρέδωσε στον Πρόεδρο της ΕΠΟ, κύριο Βασίλη Γκαγκάτση, τα κλειδιά ενός καινούργιου Mercedes-Benz λεωφορείου, το οποίο προμηθεύτηκε η ΕΠΟ και με το οποίο θα γίνονται εφεξής οι μετακινήσεις της Εθνικής μας Ομάδας Ποδοσφαίρου.

Το Mercedes-Benz Travego εκπληρώνει όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας, πολυτέλειας και άνεσης των επιβαινόντων. Εκτός από τον ισχυρό (310KW / 422 PS) κινητήρα του, το λεωφορείο διαθέτει όλα τα συστήματα ασφαλείας ABS, ASR και ESP, καθώς και ζώνες ασφαλείας σε κάθε κάθισμα, τα οποία εγγυώνται την ασφάλεια της Εθνικής Ομάδας. Με τον συνδυασμό χρωμάτων του και τις άνετες θέσεις του, προσφέρει στους ποδοσφαιριστές κάθε προϋπόθεση για ένα ευχάριστο ταξίδι. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με προηγμένο ηχοσύστημα και CD, παρέχοντας έτσι στους επιβαίνοντες μία ευχάριστη νότα στις μετακινήσεις τους. Δύο οθόνες 15 in επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές να παρακολουθούν προγράμματα τηλεόρασης και ταινίες σε video. Οι ποδοσφαιριστές μπορούν ανά πάσα στιγμή να δροσιστούν με κάποιο αναψυκτικό από το 42 lt ψυγείο, που βρίσκεται τοποθετημένο στο μπροστινό μέρος του οχήματος.

Η EvoBus Ελλάς ΑΕΒΕ, θυγατρική της EvoBus GmbH και μέλος του Ομίλου DaimlerChrysler, δραστηριοποιείται στην πώληση και στην ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των λεωφορείων (τουριστικά, αστικά και υπεραστικά) Mercedes-Benz και Setra στην Ελλάδα και κατέχει την ηγετική θέση με μερίδιο άνω του 50% στην αγορά των καινούργιων πούλμαν. Το 2003 πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 81 εκ. Eυρώ, ενώ το 2004 αναμένει πωλήσεις άνω των 100 εκ. Ευρώ. Παράλληλα, στον τομέα της υποστήριξης μετά την πώληση, αναπτύσσεi και στην Ελλάδα το πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών «OMNIplus» που βασίζεται στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές του Ομίλου DaimlerChrysler.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ