X
Επικαιρότητα

Έργα στην Αττική Οδό

Κλειστό θα παραμείνει επί πέντε ώρες, τα ξημερώματα της Κυριακής, το τμήμα της Αττικής Οδού από τη Λ. Κηφισίας έως τη Λ. Κύμης.

Οι εργασίες που θα πραγματοποιήσει η ΕΡΓΟΣΕ για την ανάρτηση πεζογέφυρας του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο σταθμό Νερατζιώτισσας, θα έχουν ως αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήμα της Αττικής Οδού, τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Φεβρουαρίου.
Συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου έως τις 5 το πρωί της Κυριακής, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα από τον κόμβο 11 (Λ. Κηφισίας) έως τον κόμβο 10 (Λ. Κύμης), στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στη Λ. Κηφισίας και τα οχήματα, αφού ακολουθήσουν τη διαδρομή Λ. Σπύρου Λούη – Λ. Κύμης, θα εισέρχονται στην Αττική Οδό χωρίς καταβολή διοδίου. Κατά τη διάρκεια του πεντάωρου αποκλεισμού, δεν θα καταβάλλεται αντίτιμο στους σταθμούς διοδίων από Αεροδρόμιο και Κατεχάκη μέχρι και τη Λ. Κύμης στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, ενώ η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Κηφισίας προς Ελευσίνα θα παραμείνει κλειστή._Κ.Μπ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!