X
Επικαιρότητα

Έρχονται νέα μοντέλα από τη BMW

Την αντεπίθεσή της ετοιμάζει η BMW, καθώς τους επόμενους μήνες θα παρουσιάσει μία σειρά από μοντέλα, σε πρωτότυπη ή οριστική μορφή. Η αρχή αναμένεται να γίνει με τη νέα σειρά 7 και το πρωτότυπο κόμπακτ SUV, με την ονομασία X1.

Τα δύο αυτά μοντέλα αναμένεται να εκτεθούν για πρώτη φορά στο κοινό τον ερχόμενο Οκτώβριο, στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Η νέα γενιά της ναυαρχίδας της BMW θα εφοδιάζεται με νέους κινητήρες και τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ κυκλοφόρησαν και φήμες για 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Το X1 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της βαυαρικής εταιρείας στη Λειψία. Το γεγονός αυτό αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της σειράς 3, και όχι της 1, όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες. Κάτω από το καπό του μικρού SUV θα εναλλάσσονται 4κύλινδροι και 6κύλινδροι κινητήρες.

Η πρωτότυπη μορφή του νέου Z4 Roadster θα παρουσιαστεί στα τέλη του έτους, ίσως στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Δεν αποκλείεται να δανειστεί στοιχεία από το εντυπωσιακό πρωτότυπο GINA, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από τη BMW. Πληροφορίες θέλουν μάλιστα το μοντέλο να προσφέρεται τόσο με μαλακή όσο και με σκληρή αναδιπλούμενη οροφή.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!