top icon
Επικαιρότητα

Επίσημο ντεμπούτο για τη νέα Mercedes GLC Coupe

Aποκάλυψη στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης για την coupe έκδοση της Μercedes-Benz GLC.

Μετά το σκίτσο των προηγούμενων ημερών και το video του αυτοκινήτου πριν λίγες ώρες, έφτασε η στιγμή να αποκαλύψει πλήρως η γερμανική εταιρεία την coupe έκδοση της GLC. Oι κινητήρες του μοντέλου θα ξεκινούν από τα δύο λίτρα, υπηρετώντας την σπορ συμπεριφορά και την ικανότητας κίνησης σε κάθε είδους οδόστρωμα. Η έντονη κλίση της οροφής στο πίσω μέρος του αμαξώματος δίνει στο αυτοκίνητο την απαραίτητη σπορ εμφάνιση, η οποία θα είναι ένα από τα κύρια όπλα της όταν θα βγεί στις αίθουσες των πωλήσεων (φθινόπωρο 2016), όπου η BMW X4 θα είναι ένας από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές της.

Οι διαφορές που έχει από την GLC που γνωρίζουμε έχουν να κάνουν με το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης και τις διαφορετικές ρυθμίσεις της ανάρτησης, η οποία προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, αμφότερες με αυτόματη ρύθμιση. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές, με κυριότερη τη μεγάλη οθόνη 8 ιντσών του συστήματος multimedia στο κέντρο. Τέσσερα μηχανικά σύνολα diesel και ισάριθμα βενζίνης που ξεκινούν από τα δύο λίτρα με 170 και 211 ίππους αντίστοιχα, θα αναλάβουν την κίνηση της GLC Coupe σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Κορυφαία έκδοση είναι η AMG GLC43 με τον τριών λίτρων biturbo ισχύος 367 ίππων, ενώ στο τέλος του τρέχοντος έτους θα είναι διαθέσιμη και η plug in υβριδική έκδοση με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης. Τον επόμενο χρόνο θα ακολουθήσουν οι κορυφαίες εκδόσεις AMG C63, με τον τετράλιτρο biturbo κινητήρα V8 που αποδίδει 510 ίππους. Όλα τα μηχανικά σύνολα θα συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic και το νέο αυτόματο κιβώτιο 9G-tronic εννέα σχέσεων.

Μήκος 4,73 μέτρα

Ύψος 1,60 μέτρα

Μεταξόνιο 2,87 μέτρα

Χώρος αποσκευών 491 λίτρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ