top icon
Επικαιρότητα

Επετειακή έκδοση του Seat Ibiza

Παράλληλα με το Ibiza FR, η Seat θα παρουσιάσει στην έκθεση της Βαρκελώνης μία ειδική έκδοση του σουπερμίνι της, με αφορμή τη συμπλήρωση 25 ετών από το λανσάρισμά του.

Το Ibiza ήταν το πρώτο μοντέλο που εξέλιξε η Seat ως ανεξάρτητη εταιρεία και το οποίο αποκαλύφθηκε στην έκθεση του Παρισιού το 1984. Στην τέταρτη πλέον γενιά του, κλείνει φέτος τα 25α γενέθλια του και η Seat αποφάσισε να τα γιορτάσει με μία επετειακή έκδοση.
 
Το Ibiza «25th anniversary», που θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαΐου στη διεθνή έκθεση της Βαρκελώνης, θα κυκλοφορήσει με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 των 85 ίππων και ντίζελ 1.9 TDI με 109 ίππους. Θα είναι διαθέσιμο τόσο σε 5θυρο όσο και σε 3θυρο αμάξωμα.
 
Επιπλέον του επιπέδου εξοπλισμού Sport θα φέρει αυτόματο κλιματισμό, φιμέ τζάμια, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αυτόματους πλαϊνούς καθρέπτες, απενεργοποιούμενο αερόσακο στη θέση του συνοδηγού, θύρα USB και Bluetooth. Ο εξοπλισμός αυτός θα στοιχίζει στην Ισπανία 384 ευρώ για το ντίζελ Ibiza και 400 ευρώ για το βενζινοκίνητο._Κ.Μπ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ