X
Επικαιρότητα

Επετειακή έκδοση 30 χρόνων για το Seat Ibiza (video)

Γιορτάζοντας φέτος 30 χρόνια από την έναρξη παραγωγής και διάθεσης του Seat Ibiza, η ισπανική εταιρεία λανσάρει μια επετειακή έκδοση του καταξιωμένου best seller της.

Γιορτάζοντας φέτος 30 χρόνια από την έναρξη παραγωγής και διάθεσης του Seat Ibiza, η ισπανική εταιρεία λανσάρει μια επετειακή έκδοση του καταξιωμένου best seller της.

Όπως είναι αναμενόμενο, η συγκεκριμένη έκδοση του Seat Ibiza, το οποίο έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη γκάμα της εταιρείας το 1984, φέρει την ονομασία «30th Anniversary Limited Edition». Χωρίς να χαρακτηρίζεται από κάτι ριζοσπαστικό σε ότι αφορά τα επιμέρους μηχανικά μέρη, το «επετειακό» Ibiza, βασιζόμενο στο μοντέλο SC και στο επίπεδο εξοπλισμού Style, διαφοροποιείται αποκλειστικά και μόνο σε σχεδίαση σε σχέση με τα υπόλοιπα 3θυρα αδέλφια του. Σημείο αναφοράς, τα τρία νέα χρώματα με τα οποία είναι διαθέσιμο (Balea Beige Paint, Technic Grey, Emocion Red), οι μαύρες ζάντες αλουμινίου με διάμετρο 17 ίντσες, η αντιστοίχου χρώματος μάσκα που ταιριάζει… γάντι με το πλαστικό διακοσμητικό των εξωτερικών καθρεπτών, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και –φυσικά- το σχετικό logo που κοσμεί το πίσω τζάμι, την κολώνα B και το τηλεχειριστήριο εισόδου αναδεικνύοντας έτσι τον συλλεκτικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Στο εσωτερικό τα highlights αφορούν στην προσθήκη μιας πρακτικής στην καθημερινότητα κάμερας οπισθοπορείας (για πρώτη φορά στο Ibiza) και διακοσμητικών στοιχείων, όπως είναι οι επενδύσεις από αλκαντάρα και δέρμα σε διάφορα σημεία, όπως στο τιμόνι και τον επιλογέα των σχέσεων.

Δείτε στη συνέχεια το σύντομο διαφημιστικό βίντεο της επετειακής έκδοσης του Seat Ibiza._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!