X
Επικαιρότητα

Επαγγελματικά αυτοκίνητα Opel

Η GM Ελλάς παρουσίασε τον επαγγελματικό «στόλο» των οχημάτων της στις εγκαταστάσεις της «Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλίας ΑΕ» στην βιομηχανική περιοχή του Βόλου. Πιο συγκριμένα, οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου γνώρισαν από κοντά και οδήγησαν τα «Vivaro», «Movano», «Kombo», «Astra van» και «Corsa van». Ο συγκεκριμένος στόλος της Opel αποτελείται από αυτοκίνητα για κάθε χρήση, σε ευάριθμες εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που απευθύνονται από τον έμπορο και τον βιοτέχνη έως τον ελεύθερο επαγγελματία και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιακών και μεταφορικών δραστηριοτήτων.

Πρόθεση της GM Eλλάς είναι να ακολουθήσει δυναμικά την γενικότερη πολιτική που υιοθετεί ο Όμιλος GM στην ευρωπαϊκή ήπειρο, με ιδιαίτερη προσοχή και κάλυψη των αναγκών του κάθε πελάτη στον τομέα του after sales service. Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα της Οpel κατέχουν ικανοποιητικό μερίδιο στην ελληνική αγορά των LCV –Van –Vanette οχημάτων, το οποίο η αντιπροσωπεία σκοπεύει να αυξήσει σημαντικά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ακόμη, η εταιρεία προετοιμάζεται ώστε να αξιοποιήσει σε πωλήσεις τις επικείμενες αλλαγές στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου, που θα δρομολογηθούν με την αποδοχή και ψήφιση μέσα στο φθινόπωρο του νέου νομοσχεδίου που θα επανακαθορίσει τον ρόλο των επαγγελματικών αυτοκινήτων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!