top icon
Επικαιρότητα

Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2007

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς», την οποία οργανώνουν από κοινού τα έξι μεγαλύτερα περιοδικά αυτοκινήτου της χώρας μας: 4TPOXOI, CAR & DRIVER, DRIVE, AUTOCAR, CAR και TOP GEAR.
 
Η προσωρινή λίστα των αυτοκινήτων, που είναι υποψήφια για το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2007», περιλαμβάνει 35 μοντέλα.
 
Όλα τα υποψήφια αυτοκίνητα αποτελούν εξ ολοκλήρου νέα μοντέλα, είναι διαθέσιμα προς πώληση στην ελληνική αγορά και οι προβλεπόμενες πωλήσεις τους για καθένα από αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πάνω από 5.000 ετησίως.
 
Η εκλογική διαδικασία θα προχωρήσει σε τρία στάδια:
 
Στις 13 Οκτωβρίου θα κλείσει επίσημα ο κατάλογος υποψηφιοτήτων και μέχρι τις 20 του ίδιου μήνα θα ανακοινωθεί η τελική δεκάδα.
 
Κατά το τριήμερο 6, 7 και 8 Νοεμβρίου θα γίνει αξιολόγηση της τελικής δεκάδας και παρουσίαση των αυτοκινήτων με έδρα την πίστα των Μεγάρων (λεπτομέρειες για την οργάνωση αυτή θα κοινοποιηθούν σύντομα).
 
Στο τρίτο στάδιο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθεί ο ένας και μοναδικός νικητής, το «Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2007».  
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ