X
Επικαιρότητα

Τρία χρόνια δίκτυο incharge από την nrg

Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που η nrg ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων μέσω του δικτύου incharge και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να απαριθμήσουμε τα πεπραγμένα της, αλλά και τα νέα της προγράμματα για το μέλλον.

Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge της nrg ξεκίνησε να αναπτύσσεται πριν από τρία χρόνια. Δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια χωρίς άγχος εμπειρία ηλεκτροκίνησης σε όλους τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων οχημάτων που θέλουν να έχουν τον έλεγχο κάθε στιγμή.

Το δίκτυο incharge είναι σήμερα το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στην Ελλάδα. Οι ταχυφορτιστές incharge, που βρίσκονται στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, είναι προηγμένης τεχνολογίας και είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας του σε 20 μόλις λεπτά.

Τα 86 από τα 440 σημεία ταχυφόρτισης είναι εγκατεστημένα σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων AVIN & Shell, καθώς και σε άλλα σημεία εντός των ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα εγκατασταθούν ταχυφορτιστές ισχύος 360KW στους αυτοκινητοδρόμους και σε άλλα σημεία εντός πόλεων. Φέτος, το δίκτυο incharge γιορτάζει 3 χρόνια και τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά.

Τι έχει γίνει μέχρι σήμερα…
Περισσότερα από 1.600 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα, ώστε πάντα ο οδηγός να βρίσκει το σημείο που τον εξυπηρετεί- αύξηση 690% από το 2021
760 τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα
Ταχύτητα φόρτισης, διαθέτοντας τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στο εθνικό δίκτυο και στους αυτοκινητόδρομους. Φορτιστές με ισχύ ως και 360 kW που προσφέρουν έως 500 χλμ. αυτονομία μόνο με 20’ φόρτισης.
Πάνω από 23.000 εγγεγραμμένοι χρήστες incharge
Εξυπηρέτηση, διαθέσιμη 24/7, ώστε οι οδηγοί των ηλεκτρικών οχημάτων να νιώθουν πάντα ασφάλεια.
Εφαρμογή incharge, εργαλείο για τον οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.
RFID card, για μία απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης, με ή χωρίς μπαταρία, σήμα κτλ.

Το incharge εξελίσσεται συνεχώς και προσθέτει νέες υπηρεσίες που θα κάνουν την εμπειρία των οδηγών ακόμα καλύτερη.
Με δυνατότητα κρατήσεων και δεσμεύσεων φορτιστών, η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στα Premium members να προγραμματίζουν απρόσκοπτα τις συνεδρίες φόρτισης εκ των προτέρων. Με αυτή τη φιλική προς το χρήστη λειτουργία, τα Premium members (Travelers) μπορούν να κάνουν κράτηση για φορτιστή από απόσταση, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική εμπειρία φόρτισης.

Με τη RFID κάρτα για όλο το δίκτυο incharge, που λειτουργούν ως μέθοδος ταυτοποίησης για την εκκίνηση ή την διακοπή της διαδικασίας φόρτισης. Οι κάτοχοι των καρτών RFID μπορούν χωρίς την χρήση της εφαρμογής να σκανάρουν την κάρτα στο σημείο του φορτιστή με την αντίστοιχη σήμανση και να εξυπηρετηθούν. Η ένταξη στο οικοσύστημα της Hubject καθιστά τους σταθμούς φόρτισης συμβατούς με εκατοντάδες παρόχους υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, δίνοντας σεπολλούς ακόμη οδηγούς EV τη δυνατότητα να φορτίζουν στο δίκτυo incharge. Τέλος, η δημιουργία B2B λογαριασμού και προσθήκη μελών για κάλυψη αναγκών fleet είναι μια σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα του incharge.

Σχετικά με την nrg
Η nrg αποτελεί τον ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που καλύπτει όλο το φάσμα των ενεργειακών αναγκών του Έλληνα καταναλωτή μέσα και έξω από το σπίτι και την επιχείρηση. Μέσα από προγράμματα ενέργειας για το σπίτι και την επιχείρηση, οι πελάτες της nrg αποκτούν πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα, ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των κατηγοριών καταναλωτών.

Παράλληλα, ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης της χώρας, η nrg παρέχει λύσεις ηλεκτροκίνησης και είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge. Σε συνεργασία με τα πρατήρια του Ομίλου Motor Oil, Shell και AVIN, το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών προηγμένης τεχνολογίας στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε λιγότερο από μισή ώρα.

Η nrg επίσης παρέχει στους πελάτες της και την δυνατότητα να μετατρέψουν το σπίτι τους σε «έξυπνο», τόσο με λύσεις SmartHome μέσα από την εφαρμογή allSmart Home, poweredbynrg, όσο και από τις συσκευές που διαθέτει στα καταστήματα και την ιστοσελίδα της. Τέλος με την υπηρεσία nrg PHOTOVOLTAIC και τη συνδρομή nrg GREEN, οι πελάτες της nrg έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν το λογαριασμό τους αλλά και το ενεργειακό τους αποτύπωμα στηρίζοντας τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σχετικά με το incharge
Το incharge από την nrg, αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυ οφόρτισης ηλεκτρικών και plug in hybrid οχημάτων με περισσότερες από 1.000 θέσεις φόρτισης, με φορτιστές κανονικής (AC) και ταχείας (DC) φόρτισης σε 600 σημεία. Μέχρι το τέλος του 2024, στόχος της εταιρείας είναι να ξεπεράσει τις 1.800 θέσεις φόρτισης. Οι ταχυφορτιστές που έχουν εγκατασταθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και AVIN καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου, με 24 ταχυφορτιστές σε ΣΕΑ και πάνω από 90 σε άλλα κεντρικά πρατήρια πόλεων.

Το incharge ενισχύεται με τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ nrg και HOCHTIEFκαι τη σύσταση της Hellenic Fast Charging Services (HFCS). Με τη σύσταση της HFCS δημιουργούνται 52 νέες θέσεις ταχυφόρτισης σε 13 ΣΕΑ. Επιπλέον, η nrg ενισχύει τη θέση της στην ηλεκτροκίνηση με συνεργασίες και συμμαχίες, όπως με τις αλυσίδες My Market (303 θέσεις φόρτισης σε 163 σημεία) και Μασούτης (94 θέσεις φόρτισης σε 44 σημεία). Οι συνεργασίες εκτείνονται και σε άλλους κλάδους επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα (Costa Navarino, Grecotel), επιχειρήσεις με στόλους οχημάτων και χώρους στάθμευσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!