X
Ελλάδα

Το WRC και το MotoGP της Cosmote TV τώρα και για τους συνδρομητές Nova

Οι δυο πλατφόρμες ανταλλάσσουν το αθλητικό τους περιεχόμενο και παρέχουν πρόσβαση στους συνδρομητές τους με επιπλέον μικρό κόστος, από 1 έως 3 ευρώ.

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της Cosmote TV είναι τώρα διαθέσιμος και στους συνδρομητές της Nova με ένα επιπλέον κόστος. Έτσι οι φίλοι του WRC, με σημαντικό γεγονός το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις που θα πραγματοποιηθεί 5-8 Σεπτεμβρίου 2024 και του MotoGP, των οποίων τα δικαιώματα προβολής έχει η Cosmote TV, μπορούν να τα παρακολουθήσουν και μέσω της πλατφόρμας Nova, με επιπλέον συνδρομή.

Πιο ειδικά, σε αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, κατέληξαν Cosmote TV και Nova. Έτσι, από τη νέα αθλητική σεζόν, οι συνδρομητές της Cosmote TV με την προσθήκη όλων των καναλιών Novasports θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο, με μόνο 3 ευρώ επιπλέον της τιμής του σημερινού τιμοκαταλόγου των Full και Sports πακέτων Cosmote TV και σε μία μόνο συνδρομή. Επιπλέον, μέσα από το Eurosport, που περιλαμβάνεται στο μπουκέτο καναλιών της Nova, θα έχετε πρόσβαση και στον αγώνα του Le Mans που προβάλλεται από αυτό.

Με τη σειρά τους οι συνδρομητές της Nova θα έχουν πρόσβαση σε ένα ασυναγώνιστο μπουκέτο αθλητικού περιεχομένου. Αυτό περιλαμβάνει όλα τα αθλητικά γεγονότα των Novasports και Cosmote Sport, που περιλαμβάνει την κάλυψη του WRC και του MotoGP – όλα στην πλατφόρμα EON της Nova. Η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη από τις 23 Αυγούστου, οπότε και όσον αφορά τη Nova θα προσφέρει αυτό το απίστευτο αθλητικό θέαμα σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ το μήνα.

Αυτή η πρωτοβουλία έχει ως στόχο την καταπολέμηση της πειρατείας, διασφαλίζοντας το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!