top icon
Επικαιρότητα

Παραδίδεται η νέα πεζογέφυρα επί της λεωφ. Μεσογείων

Παραδίδεται σήμερα το απόγευμα η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα επί της λεωφόρου Μεσογείων, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο ύψος του ΙΚΑ.

Παραδίδεται προς χρήση από το κοινό στις 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα επί της λεωφόρου Μεσογείων, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, στο ύψος του ΙΚΑ.

H νέα πεζογέφυρα χρηματοδοτήθηκε από το περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα (ΠΕΠ) της Περιφέρειας Αττικής και δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η νέα πεζογέφυρα είναι η τρίτη που ολοκληρώνεται από τις συνολικά έξι που κατασκευάζονται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του περιφερειακού επιχειρησιακού προγράμμτος (ΠΕΠ) Αττικής 2014-2020 και είναι συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία η πεζογέφυρα Αλίμου (που εικονίζεται στη φωτογραφία) η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη συμβολή της με την Καλαμακίου και η πεζογέφυρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ