X
Επικαιρότητα

Οδικά έργα συντήρησης στην Κεντρική Μακεδονία

Εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας βρίσκονται σε εξέλιξη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας και στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου.

Εργασίες συντήρησης και τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας βρίσκονται σε εξέλιξη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών, στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Ν.Μηχανιώνας και στην Εθνική Οδό 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Πιο αναλυτικά, εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας κατά μήκος της Εθνικής Οδού 16 Θεσσαλονίκης-Γαλάτιστας- Αρναίας- Παλαιοχωρίου θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 30 Ιουλίου και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, κατά τις ώρες 07.00-18.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στα παρακάτω σημεία: Χ.Θ. 31+500, Χ.Θ. 39+200, Χ.Θ. 54+750, Χ.Θ. 69+850. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου και με το Τμήμα Τροχαίας Αρναίας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Οι εργασίες επισκευής σιδηροκατασκευής και συντήρησης φωτισμού στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης- Μηχανιώνας θα συνεχιστούν από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 στην κεντρική νησίδα στο ύψος του αεροδρομίου «Μακεδονία» (εγκαταστάσεις χαμηλού φωτισμού), κατά τις ώρες 08.00-16.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Τις εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα συνεχίσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024 στην κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά και επί της εξωτερικής οριογραμμής, από τη Χ.Θ. 21+000 έως τη Χ.Θ. 23+500. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες 7.00- 13.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!