top icon
Επικαιρότητα

Οδικά έργα στην Πάτρα

Έργα οδοποιίας, κατασκευές πεζοδρομίων και άλλα μικρά τεχνικά έργα ξεκινά ο Δήμος Πατρέων σε Κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων.

Συνεχίζεται η κατασκευή έργων και αναπλάσεων σε όλες τις συνοικίες του Δήμου Πατρέων, ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των δημοτών. Στη σύμβαση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται να γίνουν τα κάτωθι έργα οδοποιίας:

Κοινότητα Θέας: Ασφαλτόστρωση των οδών Αμπελώνων και Διονύσου και τσιμεντόστρωση της οδού προς Δεξαμενή.
Κοινότητα Καλλιθέας: Ασφαλτόστρωση των οδών Φιλοθέης και Ήρας και τσιμεντόστρωση τμημάτων της οδού Παπαφλέσσα και της παρόδου Ιωάννου Χρυσοστόμου.
Κοινότητα Κρήνης: Ασφαλτόστρωση τμήματος της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και τσιμεντόστρωση της οδού Φούντα.
Κοινότητα Κρυσταλλόβρυσης: Ασφαλτόστρωση της οδού προς Άγιο Γεώργιο και τσιμεντόστρωση της κεντρικής οδού της Κοινότητας.
Κοινότητα Οβρυάς: Ασφαλτόστρωση των οδών Σταυριανού και Ελευθερίου Βενιζέλου.
Κοινότητα Πετρωτού: Ασφαλτόστρωση της οδού Μαυρομανδήλας και τσιμεντόστρωση οδών του οικισμού της Αγίας Παρασκευής.
Κοινότητα Σαραβαλίου: Ασφαλτόστρωση των οδών Παλαιολόγου, Δωδεκανήσου και Α. Τσιμπούλη και τσιμεντόστρωση της οδού Πετμεζά.
Κοινότητα Μιντιλογλίου: Ασφαλτόστρωση της οδού Αμυγδαλέων και τσιμεντόστρωση της οδού Φρατζή.
Κοινότητα Παραλίας: Ασφαλτόστρωση τμημάτων των οδών 25ης Μαρτίου, Καλαβρύτων και Αναγνωστοπούλου (ή τμημάτων μίας από αυτές) και τσιμεντόστρωση τμημάτων των παρόδων Κοραή και Τζιλιάνου και της οδού Φατούρου.
Κοινότητα Ροϊτίκων: Ασφαλτόστρωση των οδών Π. Κατσέλη, Ευτέρπης και Σουβαλιώτη και τσιμεντόστρωση των οδών Θάλειας, Οικονομοπούλου και της παρόδου 7 (28ης Οκτωβρίου).
Κοινότητα Βραχνεΐκων: α) Ασφαλτόστρωση των οδών Μαραγκοπούλου, Οικονομοπούλου και Τιμ. Χρονίδου και τσιμεντόστρωση της οδού Αφων Ανδριόπουλου β) Κατασκευή πεζοδρομίων.
Κοινότητα Θεριανού: Ασφαλτόστρωση της οδού Κοιμήσεως Θεοτόκου και τσιμεντόστρωση της οδού Αγίου Γεωργίου.
Κοινότητα Καμινίων: Ασφαλτόστρωση των οδών Ναυαρίνου, 25ης Μαρτίου, Αγίου Κοσμά Αιτωλού και τσιμεντόστρωση των οδών Γκότση και Κωστή Παλαμά.
Κοινότητα Τσουκαλεΐκων: Ασφαλτόστρωση των οδών Γ. Νικολάου και Καμπούρη και τσιμεντόστρωση τμημάτων των οδών Κλαμπανά και Αγίου Αρτεμίου, Χριστοπούλου και Κλαμπανά και τμήματος της δού στη θέση Κακούδι.
Κοινότητα Μονοδενδρίου: Ασφαλτόστρωση των οδών Χατζοπούλου και Παλαιού Σταθμού και τσιμεντόστρωση της οδού Σωτηριάδου.

Ποιος θεωρείτε ότι θα είναι ο νικητής του φετινού EKO Ράλλυ Ακρόπολις;

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ