X
Επικαιρότητα

Μελέτη οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα Ρoυφ -Πέραμα -Σκαραμαγκάς

Η Περιφέρεια Αττικής προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό, προκειμένου να εκπονηθεί μελέτη οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα Ρουφ -Πέραμα -Σκαραμαγκάς

Η Περιφέρεια ΑττικήςΠεριφερειακή Ενότητα Πειραιά (Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιώς και Νήσων) προκηρύσσει ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 όπως ισχύει σήμερα. Κριτήριο κατακύρωσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής, όπως ειδικότερα ορίζεται στο άρθρο 95 παρ. 2α του Ν. 4412/2016.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην εκπόνηση μελετών κατηγορίας (10) Μελέτες Συγκοινωνιακών έργων και κυκλοφοριακές μελέτες, Β’ Τάξης και τις προϋποθέσεις που τίθενται στη διακήρυξη σχετικά με την επαγγελματική ικανότητα. Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 15η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, στις 22 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30.

Η Οικονομική Επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει
1. Την έγκριση των όρων και των συνοδών τευχών του διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία, για τη σύναψη ηλεκτρονικής δημόσιας σύμβασης μελετών κάτω του ορίου με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την επιλογή αναδόχου για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη οδικής ασφάλειας στον οδικό άξονα Ρουφ-Πέραμα-Σκαραμαγκάς», προεκτιμώμενης αμοιβής 59.938 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. και των λοιπών τευχών δημοπράτησης.
2. Τη δημοπράτηση για την ανάθεση της εκπόνηση της μελέτης του θέματος. Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 59.938 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) και περιλαμβάνει τις προεκτιμώμενες αμοιβές των παρακάτω επιμέρους κατηγοριών μελετών:
1. 52.120 ευρώ για μελέτη κατηγορίας 10 (Συγκοινωνιακά έργα & κυκλοφοριακές μελέτες και 7.818 ευρώ για απρόβλεπτες δαπάνες.

Η μελέτη έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!