X
Επικαιρότητα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Ιόνια Οδό και πιο συγκεκριμένα στον ανισόπεδο κόμβο Αυγού, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών συντήρησης ιστών οδοφωτισμου.

Ειδικότερα, στην Ιόνια Οδό την Τετάρτη 12 Μαΐου, από τις 8 το πρωί ως τις 4 το μεσημέρι, θα ισχύσει αποκλεισμός στον κλάδο εισόδου του ανισόπεδου κόμβου Αυγού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Αυγού με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα κατευθύνονται είτε μέσω του ανισόπεδου κόμβου Εγνατίας, είτε σε κάποιον από τους επόμενους κόμβους πλην του ανισόπεδου κόμβου Αυγού.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών στην Ιόνια Οδό, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς που θα κινηθούν στην Ιόνια Οδό να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση. Δελτίο Τύπου

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!