X
Επικαιρότητα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου στην Αθηνών-Λαμίας

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών πραγματοποιούνται μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λωρίδα επιβράδυνσης του κλάδου εξόδου προς Λαμία, στην περιοχή του Δήμου Ωρωπού.

Λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λωρίδα επιβράδυνσης του κλάδου εξόδου προς Λαμία της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, περιοχής Δήμου Ωρωπού, την 6-8-2024 στις 20.00 και θα ολοκληρωθούν την 21-9-2024 στις 07.00, ενώ θα πραγματοποιούνται κατά τις ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 20.00 έως τις 07.00 της επόμενης ημέρας, με εξαίρεση την Δευτέρα 12-8-2024 έως την Δευτέρα 19-8-2024, όπου δεν θα πραγματοποιηθούν εργασίες, ως εξής:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τμήμα 1
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της λωρίδας επιβράδυνσης του κλάδου εξόδου προς Λαμία. Οι οδηγοί των οχημάτων ως εναλλακτική διαδρομή, μπορούν να κινούνται μέσω της δεξιάς παράπλευρης οδού μέχρι τον κόμβο Αφιδνών. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας της κάθετης οδού, από τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου προς Αθήνα μέχρι τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με αμφίδρομη διπλή κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες.

Τμήμα 2
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της κάθετης οδού, από τη συμβολή της με τον κλάδο εξόδου μέχρι τη συμβολή τη με την Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης (ισόπεδος κόμβος), στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με αμφίδρομη διπλή κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες.

Τμήμα 3
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Αθήνα (ισόπεδος κόμβος), στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Λαμία, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 4
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Αθήνα (ισόπεδος κόμβος), στην κατεύθυνση προς Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 5
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Λαμία (ισόπεδος κόμβος), στην κατεύθυνση προς Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αθήνα, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 6
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Λαμία (ισόπεδος κόμβος), στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Λαμία, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 7

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της κάθετης οδού από τη συμβολή της με την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (ισόπεδος κόμβος) μέχρι τη συμβολή της με τη λωρίδα επιβράδυνσης του κλάδου εισόδου προς Αθήνα, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 8
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του κλάδου εισόδου προς Αθήνα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών–Κορίνθου και επί της κάθετης οδού σε τμήμα της από τη συμβολή της με τον κλάδο εισόδου μέχρι τη συμβολή της με τη λωρίδα επιβράδυνσης, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες, παρουσία σημαιοφόρων. Οι οδηγοί θα κινούνται προς Αθήνα μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών–Θεσσαλονίκης.

Τμήμα 9
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της κάθετης οδού από τη συμβολή της με την αριστερή παράπλευρη οδό (ισόπεδος κόμβος) μέχρι τη συμβολή της με τη λωρίδα επιβράδυνσης του κλάδου εξόδου, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της αριστερής παράπλευρης οδού από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Αθήνα, στην κατεύθυνση προς Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες και Αθήνα αντίστοιχα, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 10
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού Αφιδνών από το όριο έργου παραχώρησης μέχρι τον ισόπεδο κόμβο, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της αριστερής παράπλευρης οδού από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Αθήνα, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες και Λαμία αντίστοιχα, παρουσία σημαιοφόρων.

Τμήμα 11
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της επαρχιακής οδού Αφιδνών από το όριο έργου παραχώρησης μέχρι τον ισόπεδο κόμβο, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της αριστερής παράπλευρης οδού από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Λαμία, στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι και Λαμία αντίστοιχα, παρουσία.

Τμήμα 12
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της κάθετης οδού σε ένα τμήμα της από τη συμβολή της με την αριστερή παράπλευρη οδό (ισόπεδος κόμβος) μέχρι τη συμβολή της με τη λωρίδα επιβράδυνσης του κλάδου εξόδου, στην κατεύθυνση προς Αφίδνες. Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της αριστερής παράπλευρης οδού από τη συμβολή της με την κάθετη οδό μέχρι το όριο έργου παραχώρησης προς Λαμία, στην κατεύθυνση προς Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται με εναλλάξ κυκλοφορία, στην κατεύθυνση προς Καπανδρίτι και Αθήνα αντίστοιχα, παρουσία σημαιοφόρων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι προσωρινές (μικρής διάρκειας), θα αποσύρονται καθημερινά μετά το πέρας των εργασιών. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!