top icon
Επικαιρότητα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Φαληρικό Όρμο στις 3 και 4 Ioυλίου για όλο το 24ωρο θα πραγματοποιείται πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ι. Φιξ στο Παλαιό Φάληρο, από τη συμβολή της με την Αιόλου ως την παλιά λεωφ Ποσειδώνος και στα δύο ρεύματα.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τα εξής εναλλακτικά δρομολόγια:

Τα οχήματα που κινούνται στο οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου με κατεύθυνση προς την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Αιόλου – δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς – αριστερά Λ. Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα, ή εναλλακτικά θα εκτρέπονται στο ύψος της οδού Πλειάδων – Αιόλου – δεξιά Ζησιμοπούλου – δεξιά Καλυψούς – αριστερά Λ. Αμφιθέας – Λάμπρου Κατσώνη – Επαμεινώνδα.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Π. Φαλήρου – Γλυφάδας θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη – Λ. Αμφιθέας – δεξιά Άρεως – δεξιά Ναϊάδων.

Τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Λ. Ποσειδώνος, με κατεύθυνση προς το οδικό δίκτυο του Δήμου Αθηναίων – Ν. Σμύρνης θα κινούνται αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα – Λ. Κατσώνη – δεξιά Ταγμ. Πλέσσα – αριστερά Δοϊράνης – δεξιά Σπάρτης – δεξιά Ν. Πλαστήρα – δεξιά Μεγ. Αλεξάνδρου – Λ. Συγγρού.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Δελτίο Τύπου Ελληνικής Αστυνομίας

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ