top icon
Επικαιρότητα

Ισθμός: Oλοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας – Στην κυκλοφορία ως τα μεσάνυχτα μια λωρίδα και η ΛΕΑ

Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση της γέφυρας στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών–Κορίνθου, που κρίθηκε επικίνδυνη μετά το ατύχημα του βυτιοφόρου το βράδυ της 7ης Ιουνίου, στην περιοχή του Ισθμού.

Η απόφαση για την κατεδάφισή της επήλθε έπειτα από αυτοψία της πολιτικής ηγεσίας και κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και της παραχωρησιούχου εταιρείας, που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ενώ δρομολογήθηκαν και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μετά την ολική καθαίρεση του κατεστραμμένου τμήματος της γέφυρας, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα, αναμένεται μέχρι τα μεσάνυχτα, απόψε, η παράδοση στην κυκλοφορία μιας λωρίδας του κλάδου προς Ισθμό της Ολυμπίας Οδού και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης. Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον κλάδο θα ολοκληρωθεί έως νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, 10 Ιουνίου.

Την ολοκλήρωση της καθαίρεσης θα ακολουθήσουν οι διοικητικές διαδικασίες, προκειμένου να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η αποκατάστασή της. Πρόκειται για μία παρέμβαση για την αντιμετώπιση ενός εκτάκτου συμβάντος που ολοκληρώθηκε σε χρόνο – ρεκόρ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ