X
Ελλάδα

Η BMW Σπανός συνεργάζεται με την One&Only Aesthesis με στόχο της απόλυτη πολυτέλεια

Δύο κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του premium luxury συνεργάζονται για την παροχή της πιο πολυτελούς εμπειρίας μετακίνησης με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Οι πρώτες δημιουργίες τους είναι πέντε BMW i7 eDrive50 που παραδόθηκαν ήδη.

Μια νέα συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στο επίπεδο πολυτέλειας και άνεσης στις μετακινήσεις των επισκεπτών της χώρας μας, ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι. Η Σπανός ΑΕ., η εταιρεία που εδώ και 50 χρόνια παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον χώρο των premium οχημάτων, γίνεται ο επίσημος προμηθευτής αυτοκινήτων για VIP transfers του One&Only Aesthesis, του νέου luxury resort της Grivalia Hospitality στη Γλυφάδα, με την υποστήριξη της BMW Hellas Leasing.

Οι δύο κορυφαίες εταιρίες συνεργάζονται προκειμένου οι ξεχωριστοί επισκέπτες του One&Only Aesthesis να μεταφέρονται με απόλυτη άνεση, ασφάλεια και πολυτέλεια. Και τα αυτοκίνητα που σηματοδοτούν την έναρξη της συνεργασίας,  πέντε πλήρως εξοπλισμένες, αμιγώς ηλεκτρικές BMW i7 eDrive50, ήδη παραδόθηκαν.

Η super wide screen 31 ιντσών με λειτουργίες smart TV για τους πίσω επιβάτες, το ασύρματο δίκτυο 4G και τα πλήρως ανακλινόμενα πίσω καθίσματα, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα κάνουν κάθε μετακίνηση με τις συγκεκριμένες BMW i7, μια εμπειρία First Class.

Η τελετή παράδοσης των αυτοκινήτων από τη Σπανός ΑΕ. πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στο One&Only Aesthesis, στην ειδυλλιακή έκταση των 278.000 τ.μ. που συνδυάζει την υψηλή αισθητική και την πολυτέλεια, με την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και την ιδιωτικότητα.

Ο κ. Yann Gillet, γενικός διευθυντής του One&Only Aesthesis, εγκαινίασε τη συνεργασία των δύο brands παραλαμβάνοντας τα πρώτα αυτοκίνητα από τον κ. Γιώργο Σπανό, γενικό διευθυντή της Σπανός ΑΕ., και την κ. Μαρία Σπανού, πρόεδρο της Σπανός ΑΕ.

Την εκδήλωση τίμησαν υψηλοί προσκεκλημένοι από όλα τα εμπλεκόμενα brands, επισφραγίζοντας τη σημασία της. Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο κ. Christopher Puth, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Hellas, ο κ. Andreas Modlmayer, διευθύνων σύμβουλος της BMW Group Financial Services Hellas, ο κ. Γιώργος Χρυσικός, διευθύνων σύμβουλος της Grivalia, η κ. Ναταλία Στράφτη, αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της Grivalia, και ο κ. Βασίλης Σέργης, οικονομικός διευθυντής του One&Only Aesthesis.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!