X
Επικαιρότητα

Eπιστρέφει ο Δακτύλιος στις 25 Οκτωβρίου

Από τις 25 Οκτωβρίου 2021 ο Δακτύλιος θα είναι και πάλι μαζί μας, αφού επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Mετά από μακρά απουσία εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού covid-19 και τον αυξημένο κυκλοφοριακό φόρτο στους δρόμους τους τελευταίους μήνες, από τις 25 Οκτωβρίου 2021 ο Δακτύλιος θα είναι και πάλι μαζί μας, αφού επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. H τελευταία Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για τον Δακτύλιο, εναρμονισμένη με την εφαρμογή του νέου παγκόσμιου προτύπου μέτρησης εκπομπών CO2 που ισχύει από 1/1/2021, είχε δημοσιευτεί τον Απρίλιο του 2021 και προέβλεπε είσοδο των οχημάτων στο κέντρο σύμφωνα με το νέο πρότυπο WLTP, αλλά και ελεύθερη κυκλοφορία των ηλεκτρικών οχημάτων (ΦΕΚ 1221 Β/30-3-2021).

Μέχρι πρότινος τα όρια του Μικρού Δακτυλίου ορίζονται από τις παρακάτω οδούς και λεωφόρους: Λ. Αλεξάνδρας – Ζαχάρωφ- Λ. Μεσογείων – Φειδιππίδου – Μιχαλακοπούλου – Σπ. Μερκούρη – Βρυάξιδος – Υμηττού – Ηλ. Ηλιού – Αμβρ. Φραντζή – Λ. Ανδρ. Συγγρού – Χαμοστέρνας – Πειραιώς – Ιερά Οδός – Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Αχιλλέως – Πλ. Καραϊσκάκη – Καρόλου – Μάρνη – 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Λ. Αλεξάνδρας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!