top icon
Επικαιρότητα

Δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα για την Πεντέλη

Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση Πεντελικού Όρους με δύο νέα πυροσβεστικά οχήματα.

Παραδόθηκαν παρουσία του κ. Χαρδαλιά σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του «Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους» στη Νέα Πεντέλη δύο ολοκαίνουρια διπλοκάμπινα 4×4 χωρητικότητας τουλάχιστον 500 λίτρων νερού το καθένα, τα οποία αγοράστηκαν με δαπάνη της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού ύψους 122.800 ευρώ. Κατά την τελετή παράδοσης των δύο πυροσβεστικών οχημάτων, ο Περιφερειάρχης Αττικής εξήρε το έργο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους. τον οποίο σήμερα απαρτίζουν 13 Δήμοι της Αττικής, καθώς τη συμβολή των εθελοντών.

Η σχετική απόφαση για την παραχώρηση στον «Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους» δύο καινούριων διπλοκάμπινων ημιφορτηγών 4×4 με πυροσβεστική υπερκατασκευή, με κύριο έργο την περιπολία δασικών εκτάσεων, την άμεση καταπολέμηση δασικών πυρκαγιών, καθώς και τη μεταφορά εξοπλισμού σε συμβάντα φυσικών καταστροφών, ελήφθη στη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, στις 31 Μαΐου 2024.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ