X
Επικαιρότητα

Δικηγόρος θυμάτων στα Τέμπη: «Οι συνομιλίες έχουν προκαλέσει σοκ και οργή»

Ο κ. Παπαδόπουλος βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά πάντως υπευθύνου. Ο ποινικολόγος εκπροσωπεί μια τραυματία και την οικογένεια μιας γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα.

Ο κ. Παπαδόπουλος βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου. Ο ποινικολόγος εκπροσωπεί μια τραυματία και την οικογένεια μιας γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα.

«Θα κάνουμε φύλλο και φτερό όλη τη δικογραφία και θα πράξουμε όλες τις ενέργειες που προβλέπονται από το νόμο ούτως ώστε να φωτιστούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης και να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Θα φτάσουμε την έρευνα όπου χρειαστεί, σε όλους του υπαίτιους, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις συνομιλίες μεταξύ των υπευθύνων το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας, οι οποίες έχουν προκαλέσει αισθήματα θυμού σε όλη τη χώρα, καθώς αποδεικνύουν την ανικανότητα των ανθρώπων που βρίσκονται σε θέσης που, όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, μπορούν να κρίνουν ζωές.

Διαβάστε περισσότερα στο www.intronews.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!