top icon
Ελλάδα

Δεν μασάμε, προχωράμε: Βαγγέλης Ασπρόμουγγος, η ζωή του…

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ… και είμαστε έτοιμοι μετά από καιρό. Η ζωή του @Vaggelis Aspromougos  μέσα σε 300 σελίδες.  Μαζέψαμε στιγμές της ζωής του, τις κάναμε λέξεις, προτάσεις, σελίδες, κεφάλαια, βιβλίο. 190 φωτογραφίες του αλλά και φίλων του συνοδεύουν τα γραπτά. Το κυκλοφορήσαμε στη χάρτινη μορφή σε περιορισμένα αντίτυπα, σεβόμενοι το περιβάλλον. Το χαρτί που τυπώθηκε προέρχεται από δέντρα που καλλιεργούνται για αυτόν το σκοπό. Το κυκλοφορήσαμε και σε ψηφιακή μορφή για τους πολλούς, αλλά κυρίως για τους φίλους του που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την έκδοση προσέφερε το Κέντρο Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) που εδρεύει στη Νέα Ερυθραία. Δεν θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία, γιατί δεν πωλείται. Διανέμεται δωρεάν. Αλλά με την επιθυμία μας για πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς προς το Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Η ΦΛΟΓΑ που αναγράφεται στην αρχή του βιβλίου. Όσοι επιθυμείτε τη χάρτινη μορφή διανέμεται από καταστήματα στον Πειραιά, στο τέρμα Αχαρνών πλησίον Εθνικής οδού, στο Μαρούσι επί της Κηφισίας, στη Λυκόβρυση και στη Νέα Ερυθραία. Στείλτε μήνυμα στο messenger και την περιοχή που επιλέγετε να σας δώσουμε ακριβή διεύθυνση. Αυτά και καλή ανάγνωση.

VAGGELIS ASPROMOUGOS

Το βιβλίο “Δεν Μασάμε Προχωράμε” για τον Βαγγέλη Ασπρόμουγγο

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
«Σε αυτή τη θέση στο οπισθόφυλλο είθισται ο συγγραφέας να γράφει δυό λόγια για το περιεχόμενο. Δεν είμαι συγγραφέας. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου συγγραφέα. Έγραψα όμως γιατί έδωσα το λόγο μου, στο παιδί μου. Και τον κράτησα. Μάζεψα στιγμές από τη ζωή του και τις μετέφερα εδώ μέσα. Ζήτησα και από είκοσι φίλους του, που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά μου και έγραψαν. Δεν λογόκρινα κανέναν. Έπεσε βαρύ και δύσκολο το θέμα. Δεν ήταν εύκολο, γι αυτούς και για μένα. Δεν ήταν εύκολο για τους συντελεστές που ακολούθησαν. Γι αυτό πήρε πολύ χρόνο η υλοποίησή του. Η μικρή Οδύσσεια ενός σύγχρονου Οδυσσέα της ζωής, γραμμένη σε κεφάλαια όπως οι ραψωδίες του Ομήρου. Πάλεψε γενναία όλα τα απρόβλεπτα εμπόδια και τις αναπάντεχες προκλήσεις στο διάβα του. Και επέλεξε να βρει την Ιθάκη του σε άλλο Γαλαξία».

Γιάννης Ασπρόμουγγος

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ