X
Επικαιρότητα

25 Ford Ranger Raptor παίρνουν τα βουνά και συναρπάζουν (+video)

25 ετοιμοπόλεμα Ford Ranger Raptor και οι ιδιοκτήτες τους, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν σε μια μοναδική εκδρομή και περιπέτεια στα πανέμορφα χωριά και off-road ορεινά μονοπάτια της Πίνδου.

Την περιπετειώδη όσο και συναρπαστική πτυχή του Ford Ranger Raptor θέλησαν να εξερευνήσουν για μια ακόμα φορά τα μέλη του Raptor Club Greece διοργανώνοντας με επιτυχία από τις 6 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2022 μία μοναδική εκδρομή στα πανέμορφα χωριά και ορεινά μονοπάτια της Πίνδου.

Με επίκεντρο και σημείο συνάντησης τη Σαμαρίνα, τα 25 ετοιμοπόλεμα Ranger Raptor που έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδρομή, μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα και να περιηγηθούν στη Βάλια Κάλντα αλλά και σε πολλές, ακόμα πιο extreme εκτός δρόμου διαδρομές.

Η προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή της εκδρομής αποτέλεσε ταυτόχρονα και μια ευκαιρία για τα μέλη του Raptor Club Greece και όλους τους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του Ford Ranger Raptor. Και όλα αυτά μέσα από απαιτητική οδήγηση που περιείχε πολλές δοκιμασίες, καθώς περιελάμβανε διελεύσεις από δύσκολους χωματόδρομους, αναρριχήσεις σε δύσβατες και κακοτράχαλες off-road επιφάνειες, ακόμα και περάσματα μέσα από ποτάμια.

Με τη συνολική του συμπεριφορά σε κάθε δοκιμασία στην οποία υπεβλήθη, το Ford Ranger Raptor απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα pick-up που δεν μοιάζει με τα άλλα: εκρηκτικό σε επιδόσεις, ικανό εκτός δρόμου, αλλά και απολαυστικό στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε είδους επιφάνεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!