X
Επικαιρότητα

Ελαστικά Vredestein

Τρία προϊόντα σχεδιασμένα από τον διάσημο οίκο Giugaro, τα οποία εισάγονται στην ελληνική αγορά από την «ΙΚΑΡΟΣ ΑΕΒΕ».

Τρία προϊόντα σχεδιασμένα από τον διάσημο οίκο Giugaro, τα οποία εισάγονται στην ελληνική αγορά από την «ΙΚΑΡΟΣ ΑΕΒΕ».
Wintrac 4 Xtreme
Το Wintrac 4 Xtreme είναι το πρώτο χειμερινό ελαστικό υψηλών επιδόσεων για οχήματα 4×4, το οποίο σχεδιάστηκε για την Vredestein από τον οίκο Giugaro. Το Wintrac 4 Xtreme εγγυάται μία δυναμική παρουσία χάρη στη σχεδίασή του. Καλύπτει τις προσδοκίες των πιο απαιτητικών οδηγών, εφόσον διαθέτει δείκτες ταχύτητας «Η» και «V» για extra φορτίο, κάνοντας την οδήγηση απόλαυση τόσο στο χιόνι και τη βροχή, όσο και σε κανονικές συνθήκες.
Ultrac Sessanta
Το Ultrac Sessanta της Vredestein είναι μέλος της σειράς ελαστικών Ultra High Performance (UHP). Το Sessanta βασίζεται στα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της σειράς Ultrac και είναι ειδικά εξελιγμένο ώστε να προσφέρει εξαιρετική διεύθυνση και ευκολία χειρισμών στην οδήγηση. Από τις γραμμές αυτού του ελαστικού φαίνεται ότι οι επιδόσεις έχουν την προτεραιότητα. To τμήμα τεχνολογίας της Vredestein δημιούργησε το Ultrac Sessanta για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και κύρους όπως BMW M5, Audi S6, Audi S8, Maserati Coupé κ.α. Ονομάστηκε Sessanta αναφερόμενο στα 60 χρόνια από την εγκατάσταση της Vredestein στο Enschede της Ολλανδίας. Η Vredestein αποδίδει φόρο τιμής στην Giugaro Design για την εξαιρετική της συνεργασία, γι’ αυτό ο αριθμός εξήντα αναγράφεται στα ιταλικά: Sessanta.
Quatrac 3
Καλοκαίρι και χειμώνας σε ένα ελαστικό
Το Quatrac 3 είναι η εναλλακτική λύση για τους οδηγούς σε εύκρατο κλίμα που θέλουν να οδηγούν κατά την διάρκεια όλου του χρόνου με τον ίδιο τύπο ελαστικών. Το εξαιρετικά ασύμμετρο, μη-κατευθυντικό πέλμα με διαφορετική καλοκαιρινή και χειμερινή πλευρά προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Αυτό το ελαστικό έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά απόκρισης στους χειρισμούς, ιδανικά για οδηγικές συνθήκες σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα. Ταυτόχρονα, προσφέρει κράτημα και πρόσφυση και σε χειμερινές συνθήκες. Τρία διαμήκη αυλάκια ενσωματωμένα με το πέλμα, παρέχουν απώθηση του νερού. Επίσης στο μίγμα του δεν χρησιμοποιούνται έλαια τα οποία εμπεριέχουν PCAs και είναι υπεύθυνα για την μόλυνση του περιβάλλοντος. Το συγκεκριμένο νέο μίγμα μειώνει την αντίσταση κύλισής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!