top icon
Επικαιρότητα

Ελαστικά Hankook

Τέσσερα προϊόντα υψηλής ποιότητας για τους Έλληνες οδηγούς από την εταιρεία ελαστικών Ηankook.

VentusV12 K110
Aπευθύνεται στους οδηγούς σπορ οχημάτων που απαιτούν απόλυτο έλεγχο, χειρισμό και ασφάλεια στις υψηλές ταχύτητες σε διαφορετικές συνθήκες δρόμου. Το σχέδιο του πέλματος του V12 evo K110 έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα για αυξημένη πρόσφυση και ενισχυμένη απόδοση στο φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Χαρακτηριστικό είναι το ενιαίο πλευρικό τακούνι, το οποίο προσφέρει εξαιρετική επαφή του ελαστικού με το έδαφος, εξασφαλίζοντας έτσι κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα και το χειρισμό.
 
Optimo 4S Η730
Είναι το μοναδικό ελαστικό παγκοσμίως που έχει πιστοποιηθεί με τη διάκριση «Blue Angel» από τη γερμανική περιβαλλοντική υπηρεσία λόγω της οικονομίας καυσίμου και του χαμηλού επιπέδου θορύβου. Το νέο ελαστικό ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλο και περισσότερων οδηγών καθώς μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις καιρικές συνθήκες χάρις στο ασύμμετρο προφίλ του. Η εσωτερική πλευρά του είναι βελτιστοποιημένη για οδήγηση σε χιόνι και ενώ η εξωτερική εξασφαλίζει ιδανικό χειρισμό και φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα.
 
Dynapro ATM RF10
Το σχέδιο πέλματος του νέου ελαστικού Dynapro ATM RF10 για Pick Up, Van και SUV, προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και επιδόσεις σε εντός και εκτός δρόμου διαδρομές. Το πλάτος του πέλματος είναι μεγαλύτερο κατά 7-8% σε σχέση με άλλα ελαστικά, προκειμένου να αντιστέκεται στην ανομοιόμορφη φθορά και να εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση και επιτάχυνση σε όλες τις συνθήκες δρόμου.
Το σχέδιο του πέλματος είναι εμπνευσμένο από τα δόντια της τίγρης.
 
Dynapro HP RA23
Πρόκειται για ελαστικό υψηλών επιδόσεων για SUV, με προηγμένο σχεδιασμό και σύνθεση που αυξάνουν την πρόσφυση και την απόκριση. Ο επιθετικός σχεδιασμός πέλματος για σπορ οδήγηση παρέχει αυξημένη ασφάλεια, ήσυχη, άνετη και σταθερή οδήγηση και βελτιωμένες επιδόσεις και εκτός δρόμου. Άριστη συμπεριφορά και φρενάρισμα σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα. Φέρει την ένδειξη M+S (για λάσπη + χιόνι).
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ