top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση ζωγραφικής «τροχοί και σώμα»

Μία πραγματικά ξεχωριστή έκθεση στην Τεχνόπολις, στο Γκάζι, αφιερωμένη στα κλασικά αυτοκίνητα, στη Formula 1 και στις μοτοσικλέτες.

Με την παρουσία του Νομάρχη Αθηνών, κ. Γιάννη Σγουρού, καθώς και αρκετών φίλων των δύο και τεσσάρων τροχών πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «τροχοί και σώμα». Αυτή λαμβάνει χώρα στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» της Τεχνόπολις στο Γκάζι, και περιλαμβάνει 70 έργα του καλλιτέχνη Κώστα Κωστούλα.
 
Πρόκειται για πίνακες ζωγραφισμένους με ακρυλικά χρώματα και λάδια, οι οποίοι αναπαριστούν μοντέλα, κατά κανόνα, του πρώτου μισού του 20ού αιώνα, μονοθέσια της Formula 1, καθώς και μία μεγάλη σειρά μοτοσικλετών, από τις πρώτες Indian και Harley Davidson, μέχρι αναπαραστάσεις από σύγχρονους αγώνες GP.
 
Χάρη στην τεχνοτροπία και τις ικανότητες του δημιουργού όλα τα έργα αποδίδουν ρεαλιστικά τη λεπτομέρεια, την κίνηση του οχήματος στο χώρο αλλά και την ένταση του οδηγού, όπου αυτός διακρίνεται. Η νοσταλγία για το κλασικό αλλά και για ιδιαίτερες στιγμές του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας είναι διάχυτη και σίγουρα θα συγκινήσει τους λάτρεις του είδους.
 
Η έκθεση «Τροχοί και σώμα» τελεί υπό την αιγίδα της νομαρχίας Αθηνών, ενώ έχει την υποστήριξη της «Τεχνόπολις». Για τους ενδιαφερόμενους θα είναι κάθε μέρα ανοικτά, από τις 10:00 έως τις 22:00, μέχρι την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου. _M.K.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ