X
Επικαιρότητα

Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016, με πολλές σημαντικές για την ελληνική αγορά πρεμιέρες νέων μοντέλων.

Η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, λίγες ημέρες μετά το Σαλόνι Αυτοκινήτου της γαλλικής πρωτεύουσας. Στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), οι Έλληνες εισαγωγείς-αντιπρόσωποι που συμμετέχουν παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα τους, που έκαναν συνάμα και παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι. Η έκθεση θα μείνει ανοιχτή για το κοινό έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου. Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» συμμετέχουν οι εταιρείες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong, Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επίσης, η Yamaha. Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το πέμπτης γενιάς Nissan Micra, που πραγματοποίησε πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Επιπλέον, μια ακόμη έκπληξη περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης, με το GT-R Model Year 2017 να αποτελεί το διαμάντι του περιπτέρου της Nissan.

H Audi παρουσιάζει στο κοινό το πολυαναμενόμενο Q2, το οποίο έρχεται για να επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στην κατηγορία των compact premium SUV. Στο περίπτερο της Βελμάρ το παρών δίνει το νέο Ford Ka+ που μόλις έφτασε στην Ελλάδα. Στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 έγινε επίσης η παρουσίαση των νέων εκδόσεων Fiesta ST-Line & Focus ST-Line.

Στον εκθεσιακό χώρο της Fiat βλέπουμε το Tipo Hatchback, το pick-up Fullback και το 124 Spider. Η Alfa Romeo θα έχει την προ ολίγου καιρού αφιχθείσα Giulia και στο περίπτερο της Abarth υπάρχει το 124 Spider.

Η Renault έχει στο Ελληνικό το ανανεωμένο Clio και το νέο Megane.

Όλα τα φώτα στο περίπτερο της Seat πέφτουν στο νέο Ateca, το πρώτο SUV στην ιστορία της εταιρείας. Κυρίαρχη θέση στον εκθεσιακό χώρο της Skoda έχει το νέο Superb, το οποίο λανσάρεται φέτος στην ελληνική αγορά. Επίσης, για πρώτη φορά παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό θα το Volvo V90.

Το περίπτερο της Volkswagen φιλοξενεί το νέο Tiguan 1.6 TDI 115PS και το νέο up!, ενώ το e-up! εκπροσωπεί τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της VW. Σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση, το Golf CLUBSPORT 2.0 TSI 265PS (που αποτελεί την επετειακή έκδοση των 40 ετών GTI), πλαισιώνεται από το Scirocco GTS 220PS και το Polo GTI «ντυμένο» στα χρώματα του WRC, γιορτάζοντας το 4ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα του Ogier.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!