top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση «Auto Show 2010»

Άνοιξε τις πύλες της στο «Metropolitan Expo» η έκθεση αυτοκινήτου «Auto Show 2010», με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και πανελλήνιες πρεμιέρες νέων μοντέλων.

Από το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου λειτουργεί στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» το «Auto Show 2010» με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και πανελλήνιες πρεμιέρες νέων μοντέλων. Η έκθεση, που διεξάγεται στον υπερσύγχρονο χώρο που βρίσκεται στην περιοχή του αεροδρομίου «Eλ. Βενιζέλος» θα παραμείνει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Οι ώρες που μπορείτε να την επισκεφτείτε είναι τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδι και τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδι. Το εισιτήριο για την είσοδο στην έκθεση ανέρχεται στα 8 ευρώ.

OI ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ 


Nissan Micra 


Volkswagen Passat
 


Peugeot 508
Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν βέβαια την ευκαιρία να δουν από κοντά και μοντέλα που έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό, όπως το νέο Saab 9-5, το Volvo V60, το Nissan 370Z Roadster και το Αudi R8 5.2 Roadster. Επίσης, στο Μetropolitan Expo δίνουν το “παρών” τα νέα Audi A6 και Α8, το Audi A7 Sportback, το νέο Volkswagen Caddy, αλλά και το νέο Multivan της γερμανικής εταιρείας. Στο περίπτερο της Volkswagen βρίσκεται επίσης και το Polo BlueMotion. 


Audi R8 5.2 V10 Roadster


Volvo V60


VW Sharan

Corvette Z06


Oι όμορφες παρουσίες δε λείπουν ποτέ από μια έκθεση…

Υπάρχει επίσης πλήρης ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της οικολογικής τεχνολογίας, αλλά και παρουσίαση των εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης (όπως υγραεριοκίνηση και φυσικό αέριο). H έκθεση φιλοξενεί επίσης αξεσουάρ, ελαστικά και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Τέλος, στους εξωτερικούς της χώρους θα πραγματοποιηθούν test drives και διάφορες γιορταστικές αυτοκινητιστικές εκδηλώσεις.

METROPOLITAN EXPO
Χωρίς αμφιβολία, ο εκθεσιακός χώρος του Μetropolitan Expo είναι ο καλύτερος που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενήσει ανάλογο γεγονός στον κλάδο του αυτοκινήτου. Φαίνεται ότι οι εκθέσεις αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διεθνείς ή μη, ανακάλυψαν πλέον το φυσικό τους χώρο, που έχει όλες τις δυνατότητες να εξυπηρετήσει τόσο τους εκθέτες, όσο και τους επισκέπτες. Το Auto Show 2010 είναι η πρώτη έκθεση αυτοκινήτου που διοργανώνεται στο Μetropolitan Expo, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διαπιστώσουμε το πόσο αναδεικνύεται ένα τέτοιο γεγονός σε ένα σύγχρονο χώρο.

   

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ