top icon
Επικαιρότητα

Έκδοση SportLine για το ηλεκτρικό Skoda Enyaq iV

Η Skoda προσθέτει μια σπορτίφ νότα στο ηλεκτρικό Enyaq iV.

Σύμφωνα με την Τσέχικη εταιρεία, η έκδοση SportLine του ηλεκτρικού Enyaq iV έρχεται να προσθέσει μια σπορτίφ νότα σε επίπεδο εμφάνισης – και όχι μόνο.

Οι δυνητικοί αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το νέο Enyaq SportLine iV ανάμεσα σε δύο εκδόσεις μονάδων κίνησης. Η έκδοση «80» εφοδιάζεται με μία μπαταρία με μικτή χωρητικότητα 82 kWh (ωφέλιμη: 77 kWh), αυτονομία 520 χλμ. στο πρωτόκολλο WLTP και απόδοση 204 ίππων από τον ηλεκτροκινητήρα που κινεί τους πίσω τροχούς.

Skoda Enyaw SportLine iV

Η δεύτερη έκδοση είναι η «80x» και διαθέτει την ίδια μπαταρία, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία 500 χλμ, σε συνδυασμό με δύο για την περίσταση ηλεκτροκινητήρες που προσδίδουν χαρακτηριστικά τετρακίνησης, αποδίδοντας συνδυαστική ισχύ 265 ίππων και ροπή 425 Nm.

Σε σχέση με «απλά» Enyaq iV, η έκδοση SportLine διαθέτει χαμηλότερη ανάρτηση (κατά 15 και 10 χλστ. εμπρός και πίσω) και τελική ταχύτητα που περιορίζεται στα 160 χλμ./ώρα τόσο στο «80» και «80x».

Skoda Enyaq SportLine iV

Οπτικά, οι διαφοροποιήσεις εντοπίζονται στο μαύρο χρώμα που κοσμεί την γρίλια, τα πλαίσια των παραθύρων, τον πίσω διαχύτη, τις ράγες οροφής και τις  χαρακτηριστικές επιγραφές στο πίσω μέρος. Επιπλέον, τα πλευρικά διακοσμητικά στα μαρσπιέ είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι 20άρες ζάντες με την ονομασία Vega Anthracite.

Στο εσωτερικό, οι επενδύσεις έχουν μαύρο χρώμα, ενώ την ίδια ώρα το ταμπλό είναι επικαλυμμένο με μαύρο συνθετικό δέρμα με γκρι αντιθέσεις και διαθέτει επιπλέον επένδυση με απομίμηση carbon. Επίσης, διαφορετικά είναι τα σπορ καθίσματα με τα ενσωματωμένα προσκέφαλα, ενώ ανάλογο «προσανατολισμό» διαθέτει και το δερμάτινο πολύ-λειτουργικό τιμόνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ