X
Επικαιρότητα

Έκδοση GTS και για την Porsche 911 Targa 4

Αναμενόμενη κρίνεται η προσθήκη της έκδοσης GTS και για την πλέον κομψή παραλλαγή της σύγχρονης 911.

Αναμενόμενη κρίνεται η προσθήκη της έκδοσης GTS και για την πλέον κομψή παραλλαγή της σύγχρονης 911.

Ο λόγος, για την 911 Targa και μάλιστα αποκλειστικά σε τετρακίνητη παραλλαγή, λόγω του μεγαλύτερου κατά 22 χλστ. πίσω μετατροχίου της. Η νέα Targa 4 GTS, που επισήμως πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στη Διεθνή Έκθεση του Ντιτρόιτ, διαθέτει και αυτή με τη σειρά της την αναβαθμισμένη κατά 30 ίππους εκδοχή του γνωστού επίπεδου, 6κύλινδρου και ατμοσφαιρικού ασφαλώς κινητήρα των 3,8 λίτρων της γερμανικής εταιρείας, ο οποίος αποδίδει 430 ίππους.

Το «0-100», στην έκδοση με το γνωστό «διπλόδισκο» PDK κιβώτιο, ολοκληρώνεται σε χρόνο 4,3 μόλις δλ., τιμή καθʼ όλα ανταγωνιστική για τα δεδομένα της κατηγορίας. Από εκεί και πέρα, η νέα Targa 4 GTS είναι εφοδιασμένη με το Sport Chrono Package, τις ενεργές αναρτήσεις PASM και τροχούς, σε μαύρο χρώμα, κατά τα πρότυπα της Turbo S, διαμέτρου 20 ιντσών. Σχεδιαστικά, η συγκεκριμένη έκδοση διαφοροποιείται χάρη στο χαρακτηριστικό «άνοιγμα» στο τελείωμα του εμπρός καπό, στα ανθρακί φωτιστικά σώματα (bi-xenon φυσικά), στους διαφορετικούς εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και στις χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης.

Στο εσωτερικό, πόλος έλξης αποτελούν κυρίως τα καθίσματα Sport Plus, τα οποία κοσμούνται από τα λογότυπα GTS στα προσκέφαλα και οι επενδύσεις από αλκαντάρα στο ταμπλό. Το εμπορικό λανσάρισμα της νέας Targa 4 GTS, για όσους τυχερούς, αναμένεται να ξεκινήσει στην ευρωπαϊκή αγορά από την προσεχή άνοιξη σε τιμές που ξεκινούν στη Γερμανία από τα 137.422 ευρώ._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!