top icon
Επικαιρότητα

Εκδόσεις Alltrack και για το VW Caddy

Το «περιπετειώδες» περιτύλιγμα θα είναι διαθέσιμο τόσο στην επιβατική, όσο και στην έκδοση βαν.

Δεν πρόκειται για κάτι εντελώς νέο, μιας και η VW και συγκεκριμένα το Caddy διαθέτουν εδώ και τρία περίπου χρόνια στις τάξεις τους μια αντίστοιχη σε φιλοσοφία έκδοση (βλ. Cross). Σήμερα, η νέα εκδοχή κοσμείται από μια διαφορετικής σχεδίασης εμπρός μάσκα, ράγες οροφής και νέας αισθητικής τροχούς διαμέτρου 17 ιντσών, ενώ παράλληλα χαρακτηριστική είναι η παρουσία των σημάτων «Alltrack», της προστατευτικής ποδιάς εμπρός, των σκουρόχρωμων φωτιστικών σωμάτων πίσω καθώς και των πλαϊνών «σκέρτς». Στο εσωτερικό οι πινελιές είναι περιορισμένες. Κύριο χαρακτηριστικό στη γνώριμη από πλευράς αισθητικής καμπίνας, η νέες και πιο ανθεκτικές επενδύσεις των καθισμάτων, τα αναδιπλούμενα τραπεζάκια στην πλάτη των εμπρόσθιων αλλά και τα χρωμιωμένα διακοσμητικά στο ταμπλό.

Κάτω από το καπό, οι Γερμανοί ακολουθούν την πεπατημένη. Οι κινητήρες βενζίνης ανήκουν, φυσικά, στη γνώριμη γενιά TSI αποδίδοντας από 84 έως και 125 ίππους, ενώ οι ντίζελ στην TDi, με χωρητικότητα από 1,4 έως και 2,0 λίτρα και ισχύ από 75 έως 150 ίππους. Η τελευταία, μάλιστα, συνδυάζεται με το γνωστό σύστημα τετρακίνησης 4Motion της VW, ενώ ανάλογα με τον κινητήρα στη μετάδοση μπορεί κανείς να επιλέξει είτε το «6άρι» χειροκίνητο είτε το γνωστό «7αρι» DSG.

Φυσικά, το ντεμπούτο των νέων VW Caddy Alltrack είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ