top icon
Επικαιρότητα

Eκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της Αlfa Romeo

Κορυφώθηκαν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου στo αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων αλλά και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο χώρο του Ζαππείου οι εκδηλώσεις των φίλων της Αlfa Romeo στη χώρα μας με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ιταλικής εταιρείας.

Κορυφώθηκαν την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο Ζάππειο οι εκδηλώσεις των φίλων της Αlfa Romeo στη χώρα μας για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας. Με την ευκαιρία αυτής της ξεχωριστής επετείου, πέρα από το καθιερωμένοtrack day που διοργάνωσε το Αlfisti.gr στην πίστα των Μεγάρων στις 9 Οκτωβρίου, την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση φίλων της Alfa Romeo, στο χώρο της Αίγλης του Zαππείου  από τις 10:30 έως τις 14:30, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Alfa Romeo με την συμμετοχή του Alfisti.gr και την υποστήριξη της Fiat Group Automobiles Hellas.
 
Όσοι προσήλθαν είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά μοντέλα ιστορικής σημασίας όπως: 6C, Duetto, Montreal, GTA, Giulia GT, Giulia Ti Super, Alfetta, GTV, καθώς και τα νέα μοντέλα, όπως τη νέα Giulietta, τη νέα ΜιΤο και 159.  
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη της Fiat Group Automobiles Hellas, με επικεφαλής τους τον γενικό διευθυντή του ιταλικού ομίλου στην Ελλάδα κ. Ενρίκο Ατανάζιο, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του από την αυθόρμητη προσέλευση του κοινού και της μεγάλης δημοτικότητας που επί δεκαετίες χαίρει η Αlfa Romeo στην Ελλάδα.

Ο παλιός αντιπρόσωπος της Αlfa Romeo κ. Λάκης Φωτιάδης, επικεφαλής τότε της Motor Hellas, με το βραβείο ανά χείρας.
Με αφορμή την επέτειο αυτή βραβεύθηκαν από τη Fiat Group Automobiles Hellas και οι άνθρωποι που βοήθησαν τα μέγιστα στο κτίσιμο της σημερινής φήμης που χαίρει η Αlfa Romeo στην Ελλάδα, όπως ο παλιός αντιπρόσωπος της Αlfa Romeo και αγωνιζόμενος κ. Λάκης Φωτιάδης, επικεφαλής τότε της Motor Hellas, αλλά και ο εμβληματικός μηχανικός των ελληνικών αγώνων κ. Χρήστος Βαλασόπουλος, γνωστότερος ως «Μπούμπης»

Ο Χρήστος Βαλασόπουλος – «Μπούμπης» παραλαμβάνει το βραβείο για την προσφορά του στο καλό αγωνιστικό όνομα της Αlfa Romeo στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Alfa Romeo κ. Αγγελόπουλος με τον επικεφαλής της Fiat Group Automobiles Hellas κ. Ατανάζιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ