X
Επικαιρότητα

Εγκαίνια ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Πραγματοποιήθηκαν το βράδι της 18ης Οκτωβρίου τα εγκαίνια μιας νέας ιδιωτικής εταιρείας τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων, της «auteco», στις εγκαταστάσεις της επί της λεωφόρου Αθηνών 107. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου που εμπλέκεται στον κλάδο των αυτοκινήτων.   
Σε ό,τι έχει σχέση με την Αutovision, η διαφορά βρίσκεται στην αντίστροφη πορεία που έχει με αυτή: ενώ η Αutovision είναι μια εταιρεία ευρωπαϊκής προέλευσης που διατηρεί υποκαταστήματα σε πολλές χώρες, κυρίως με τη μέθοδο του franchise αλλά και με βάση συγκεκριμένες τεχνικές προδιαγραφές, η auteco είναι μια ελληνογενής εταιρεία που φιλοδοξεί να δημιουργήσει στο μέλλον υποκαταστήματα και σε άλλα κράτη. 
Μεγαλύτερη εγγύηση γι αυτό αποτελεί η «J&P Άβαξ», η μεγάλη εταιρεία τεχνικών έργων που υποστηρίζει την προσπάθεια της auteco και που σαφώς θα τη στηρίξει και θα την επεκτείνει όσο χρειάζεται, με «όπλο» την εμπειρία και το καλό όνομα που έχει δημιουργήσει από τις επιτυχημένες δραστηριότητές της στην ευρωπαϊκή ήπειρο, αλλά και στη Μέση Ανατολή. 
Σε ό,τι αφορά στο επιχειρηματικό πλάνο της auteco -της οποίας οι σταθμοί αδειοδοτούνται από το Υπουργείο Μεταφορών και εκδίδουν δελτίο ισότιμο με το αντίστοιχο των κρατικών ΚΤΕΟ και της ιδιωτικής εταιρείας Αutovision- στο πλαίσιο υλοποίησης της πρώτης φάσης πραγματοποιείται επένδυση ύψους 10 εκατ. ευρώ, με στόχο έως το τέλος του 2008, να έχουν τεθεί σε λειτουργία 3 συνολικά μεγάλοι και «πρότυποι» σταθμοί ΚΤΕΟ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τη λειτουργία του πρώτου σταθμού στην Αθήνα (Λεωφ. Αθηνών 107), ο δεύτερος αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του έως το τέλος του τρέχοντος έτους στο Μοσχάτο (Λεωφ. Κηφισού 88, κόμβος Λεωφ. Πειραιώς), ενώ ο τρίτος προγραμματίζεται να ξεκινήσει έως το τέλος του 2008, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη κοντά στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.  

Ωράριο Λειτουργίας

Ο σταθμός ΚΤΕΟ λειτουργεί 14 ώρες καθημερινά από 07:00 έως 21:00 και το Σάββατο έως τις 17:00. Στα σχέδια της εταιρείας είναι η επιμήκυνση του χρόνου λειτουργίας του σταθμού.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!