top icon
Επικαιρότητα

Εγκαίνια Ferrari Club Hellas

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ιδανικότερος χώρος για να στεγάσει την «τρέλα» και το μεράκι των μελών του Ferrari Club Hellas, στην Αγία Παρασκευή.

Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ιδανικότερος χώρος για να στεγάσει την «τρέλα» και το μεράκι των μελών του Ferrari Club Hellas, από το «Da Vinci» στην Αγία Παρασκευή. Οι κάτοικοι της περιοχής και όσοι περαστικοί πέρασαν εχθές το βράδυ από Αγ. Ιωάννου, αντίκρισαν ένα μοναδικό θέαμα, αφού περίπου τριάντα Ferrari ήταν παρκαρισμένες έξω από το μαγαζί, με τους κινητήρες τους να παίζουν τις… γνωστές ιταλικές μελωδίες.
 
Λίγο αργότερα, πραγματοποιήθηκε το Grand Opening του Ferrari Club Hellas, με τον πρόεδρό του, κύριο Αιμίλιος Ζαχαρίτσα να καλοσωρίζει τα μέλη και τους παρευρισκομένους και μαζί με τους εκπροσώπους του «Cavallino Rampante» από την Ιταλία και τη χώρα μας, να κόβουν την κόκκινη κορδέλα των εγκαινίων.
 
Πλέον, τα μέλη του Club έχουν τον δικό τους ξεχωριστό χώρο στην Αγ. Ιωάννου και οι τυχεροί κάτοικοι της περιοχής, θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πιο συχνά -από πολύ κοντά- μερικά από τα κομψοτεχνήματα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.  
 
Η ωραία βραδιά, συμπληρώθηκε τέλεια, με την παρουσίαση εντυπωσιακών βίντεο, με πρωταγωνιστή τον Enzo Ferrari, αλλά και με χορευτικά βασισμένα στον ύμνο της εταιρείας και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο χώρο της υποδοχής, εκτός από τις εντυπωσιακές παρουσίες, βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα(!), ένα πραγματικό μονοθέσιο F1 της Ferrari, μαζί με τον θηριώδη κινητήρα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ