X
Επικαιρότητα

Δοκιμές εξέλιξης για τη LaFerrari XX στη Monza! (video)

Η ιταλική εταιρεία εξελίσσει το πιο «εξωφρενικό» supercar όλων των εποχών, την έκδοση ΧΧ της LaFerrari, η οποία, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο που σας παραθέτουμε, ήδη δοκιμάζεται στην πίστα της Monza.

Το γεγονός ότι η ιταλική εταιρεία σκοπεύει να παρουσιάσει, στις αρχές του 2015, την «εξωφρενική» LaFerrari XX είναι ήδη γνωστό, καθώς ήδη από τον περασμένο Απρίλιο πολλά από τα υψηλόβαθμα στελέχη των «κόκκινων» φρόντισαν –με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- να επιβεβαιώσουν την είδηση. Σήμερα, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο που μόλις… κυκλοφόρησε, η LaFerrari XX παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ήδη βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης της. Παράγοντας έναν μαγευτικό όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε ήχο, η LaFerrari XX δεν αναμένεται να «κουβαλά» αλλαγές στο υβριδικό σύστημα που την κινεί, ούτε καν στο 12κύλινδρο διαμάντι των 6,3 λίτρων (σημ.: άλλωστε, για όλες τις εκδόσεις ΧΧ η παραπανήσια ισχύς δεν ήταν το πρωταρχικό ζητούμενο), αλλά αναβαθμίσεις στο ηλεκτρικό της σύστημα και την ανάρτηση, η οποία θα έχει ένα σαφώς πιο επιθετικό set up, τροποποιήσεις στη σχεδίαση, παραπέμποντας σε καθαρόαιμο αγωνιστικό μοντέλο πίστας, καθώς και προσθήκες, άμεσα συνδεδεμένες με το «ευ οδηγείν», όπως αυτή των σλικ ελαστικών._X.A.

Παρατηρήστε στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, λίγο μετά το 2ο λεπτό της διάρκειάς του, μια απρόσμενη(;) κατάρρευση στην πίσω δεξιά ανάρτηση του πρωτοτύπου. Προφανώς, δεν πρόκειται για κάποιο επαναστατικό σύστημα τετραδιεύθυνσης…


Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!